От: От: Предприемачеко разпускане!
Епа щото язе съм имАл толкоз пара, че с къщи, басейни, коли не мож ме уплашиш. От Майбаха съм се качил на хавтобуся - 148 през центъра на Варна минава толкова беше тъпкан, че вървеше на една страна. И пред никой глава не съм свалил и въпреки всички пак направих пачка. Та мислиш ли, че ще дойде неква кифла да ме обижда с кинти и нема да я изфърля като мръсно коте? :wink:
То и язе не съдя никой ама мацката от клипа се прави, че не хурва па не излезе баш така.
Па що? С 2к$ знайш кво достойнство ш'си имам. Без пари по-достойно ли е? Не казвам, че ще легна с всеки за некви кинти, ама секи си има цена, душе - колкото и да не ти се вЕрва.:wink:
п.с. не съм била с мъж за пари, досега - да не си помислите, че съм от бранша.:lol: Обаче не съдя никой - да откраднеш е по-недостойно, отколкото да си ги заработиш.
Твоя комп сигурно има и функции на летящо килимче - сипваш ли му и керосинец чат-пат? Да пратиш селти от следващия полет, ей.
Епа щото язе съм имАл толкоз пара, че с къщи, басейни, коли не мож ме уплашиш. От Майбаха съм се качил на хавтобуся - 148 през центъра на Варна минава толкова беше тъпкан, че вървеше на една страна. И пред никой глава не съм свалил и въпреки всички пак направих пачка. Та мислиш ли, че ще дойде неква кифла да ме обижда с кинти и нема да я изфърля като мръсно коте? :wink:
То и язе не съдя никой ама мацката от клипа се прави, че не хурва па не излезе баш така.