Sky
Well-Known Member
От: От: Предприемачеко разпускане!
Скоро май не си барала котето?Ти нали ме игноррира, бе дебил?
Скоро май не си барала котето?Ти нали ме игноррира, бе дебил?
"Оня дебил" не сме го "оставили". Просто ролята на форумен милиционер не ми е интересна. Пък и той не ми е интересен, както споменах.Значи нахранихме Уни, понеже не е тъп и го приемаме насериозно, а оня дебил го оставяме да дерибейства, понеже е тъпанар - желязна логика, но противоречи на мойте принципи и виждане за нещата. Темата беше затворена по настояване на Ани, защото отнесе сума обиди и репове за нея, а колко мъжки го е понесла е неоспорим факт. Всеки от великите мъжаги тук на нейно място щеше да ореве света, ма здраве - не ми се дъвче повече тая тема.
Скоро май не си барала котето?
"Оня дебил" не сме го "оставили". Просто ролята на форумен милиционер не ми е интересна. Пък и той не ми е интересен, както споменах.
Нанди, Пламен иска да танцува. Ето репортаж за НЕГО
Понеже обещах на вуйчето да спра да свалям високото ниво на форума, ш'се направа малко на невинна: За какво говорите? Какъв шпек?
Айдонтноу ма сте фанали сички шпека отпуснете малко нал темата е за разпускание,,, чушки сакашли
Да, тая на лична охрана ти харесва повече - забелязах. Няма значение..
Защо пък форумна охрана?
Ти ли ше ги пълниш, ако е така - давай айде.
Вуйче, за еденье говорим, не свалям нивото.:wink:
Всеки трябва да се защитава сам. Намирате виртуални камъни, дървета, мятате по противника :lol: Като стане 2 ч. през нощта си лягате в леглото и на другия ден все едно нищо не е било :lol:
Шиги напълна чушкити даже ис една рака мога, ама ти ши напраиш салатата иши обелиш краставицата,,, аиди че на морето вече са напиха
То и аз се притичвам на помощ. Даже ако някой закачи Каса и нея ще я защитя...мхм Но няма да ви кажа защо :lol: