Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Аллоооо, градуса високееее, купона започва. Драги купонджии започваме с една много добра песен на жоро оптимистаааа, за всички посетители на клубааа.
[video=youtube;kYe4NNHCKX4]https://www.youtube.com/watch?v=kYe4NNHCKX4[/video]

Бластер, не лъжи така грозно. Първо беше за страница 50000, ама после се смилих и свалих на 3000 - пишете бързо, че таман тен съм добила на задното селти.:)
Вуйче, аз къв шафиор съм - да не срещаш такъв по пътищата, затва не карам. Шубе ме е ..:)
А за количките с бебешоци - трудно ще ми хареса чак толкова - аз обичам да ги намачкам яко и да си ги взимат майките им после.:)

Е таман тен имаш викаш давай селтито ние ще се направим на утрепани, че не са 3000 страниците. :wink: К'во каза за новата мода селтита ще видим лЕ? :rolleyes:

Вуйчето като Лилето има фобия от снимки.

Язе ще се въобразя на инструктор и ще те науча вуйче после никой няма да прави разлика ти ли си паркирала или албански тираджия - толкоз добра ще станеш. :D

Ми дай де, що чакаш? Аз откога тръпна в очакване на твойто селти. Па вуйчето може и той да даде после, като му мине срама.:)

Шото съм жентълмен и давам път на дамите иначе досега шях дапусна фото

Аллоооо, градуса високееее, купона започва. Драги купонджии започваме с една много добра песен на жоро оптимистаааа, за всички посетители на клубааа.

Мерси за посдрава ама найного ми хареса мацката на кола

От: От: Предприемачеко разпускане!

Е таман тен имаш викаш давай селтито ние ще се направим на утрепани, че не са 3000 страниците. :wink: К'во каза за новата мода селтита ще видим лЕ? :rolleyes:

Вуйчето като Лилето има фобия от снимки.

Язе ще се въобразя на инструктор и ще те науча вуйче после никой няма да прави разлика ти ли си паркирала или албански тираджия - толкоз добра ще станеш. :D

Вуйче, ква е тая нова мода при селтитата, че аз пък съм изпуснАла рейса? Щото и аз имам фобия от снимки..
Не ти требва такъв ученик, като мене вуйче. Колата, като я изкарвах от гаража, понеже трябваше със заден и си отворих вратата да гледам... докато не опря във вратата на гаража с трясък.:lol: А веднъж се наложи да карам по тъмно и единствения начин, по който си включих фаровете беше на дълги и с чистачките наляво-надясно - така се прибрах, ама един щеше да ме бие после, че съм светила на дълги, след него. :lol:

Шото съм жентълмен и давам път на дамите иначе досега шях дапусна фото

Аз пък съм пич и ш'ти дам предимство - пускай селти на твърдия косам.:D

От: От: Предприемачеко разпускане!

Вуйче, ква е тая нова мода при селтитата, че аз пък съм изпуснАла рейса? Щото и аз имам фобия от снимки..
Е що ще имаш фобия, бре вуйче ти си яка руса мацка дето вика Моро от Златица - Папанак. Требва де се фукаш даже. Те такава е:

attachment.php

Не ти требва такъв ученик, като мене вуйче. Колата, като я изкарвах от гаража, понеже трябваше със заден и си отворих вратата да гледам... докато не опря във вратата на гаража с трясък.:lol: А веднъж се наложи да карам по тъмно и единствения начин, по който си включих фаровете беше на дълги и с чистачките наляво-надясно - така се прибрах, ама един щеше да ме бие после, че съм светила на дълги, след него. :lol:

Вуйче те огледала не са за гримиране там. :lol: Мале ти си била тежък случай. Книжка как ти дадоха, вуйче намигна им като Бластера ли? :mrgreen:

Прикачени файлове

• b249731cd3813e6bd9bd42c7fbc5d415.jpg
    b249731cd3813e6bd9bd42c7fbc5d415.jpg
    42.8 KB · Преглеждания: 11

Аз пък съм пич и ш'ти дам предимство - пускай селти на твърдия косам.:D

И да пусна селти ида спрем темата ида не вида твойто задно селти аа, яз съм селски керпеден и няма да дигна рейтинга кат теби, кома разбираш,,, яз не сам фотогеничен а фотоволтаичен, трява ме огрей отнякъде да пусна волтажа ма дане окасиш някъде и да изгорят чушките :rolleyes:

nandibandi към blaster:може, може, може много да го искаш, но няма, няма, няма да ти дам, дори, дори в ъгъла да ме притискаш.... :D :D :D :D
[video=youtube;a1ZjclTcZyM]https://www.youtube.com/watch?v=a1ZjclTcZyM[/video]

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Е що ще имаш фобия, бре вуйче ти си яка руса мацка дето вика Моро от Златица - Папанак. Требва де се фукаш даже. Те такава е:

attachment.php

Вуйче те огледала не са за гримиране там. :lol: Мале ти си била тежък случай. Книжка как ти дадоха, вуйче намигна им като Бластера ли? :mrgreen:

Вуйче, аз на огледало не мога и гърба да си почеша - все в обратната посока отивам. Тежък случай съм,затова не карам.:lol:
А такова селти не мога да пусна, щото се печа без бански, па за едно селти да го обличам... мързи ме.:wink:

И да пусна селти ида спрем темата ида не вида твойто задно селти аа, яз съм селски керпеден и няма да дигна рейтинга кат теби, кома разбираш,,, яз не сам фотогеничен а фотоволтаичен, трява ме огрей отнякъде да пусна волтажа ма дане окасиш някъде и да изгорят чушките :rolleyes:

За тебе отдавна знаем, че си висок ампераж, ма няма да давам на късо, че изгорехме и двамата.:wink: И стига лъга, че няма да дигнеш рейтинга - ще надойдат всички мами от всички ''бг,бул мами'' да зяпат тоя шпек, прословут. Ти само дай селтиту.

nandibandi към blaster:може, може, може много да го искаш, но няма, няма, няма да ти дам, дори, дори в ъгъла да ме притискаш.... :D :D :D :D

Аве ти данеси ретроманяк какви са тия дърти чалгии дето пускаш май ши имаме спор за интонационата среда и за естетичното шото тази огромната от клипа ми развали кефа

Оо Нънди тъкво за теве питаф и за Лилиту матя голяма измамница излези, пък акоси видяла ведна друга тема за преприемаческото село ква къша си търса икви комшиики,,,

Как ши съм измамница??? Ако искаш да ти пратя селти в углидалуту, както си е модерно, ама да не викаш после "ох, дайте ми валидол!"

Добър вечер на всички :)

Не е така, Дани - на бластера винаги ще дам, особено ако ме притисне в ъгъла.:D Нали ще ставаме комшии в ИТ-селото... Ще му потрябва захар.. на мене ел-техник..Трябва да се обслужваме по комшийски.

За тебе отдавна знаем, че си висок ампераж, ма няма да давам на късо, че изгорехме и двамата.:wink: И стига лъга, че няма да дигнеш рейтинга - ще надойдат всички мами от всички ''бг,бул мами'' да зяпат тоя шпек, прословут. Ти само дай селтиту.
Ами и аз са чудя че нисам останал на сухо пък като са гледам в огледалото къф керпеден сам иси бия цензура за селтита,,, може да съм вървежен само на къра, я не знаю

Не е така, Дани - на бластера винаги ще дам, особено ако ме притисне в ъгъла.:D Нали ще ставаме комшии в ИТ-селото... Ще му потрябва захар.. на мене ел-техник..Трябва да се обслужваме по комшийски.
Ии голям кеф айди да са преселвами

Ами и аз са чудя че нисам останал на сухо пък като са гледам в огледалото къф керпеден сам иси бия цензура за селтита,,, може да съм вървежен само на къра, я не знаю

така-така, дай едно селти на къра, тогава.:wink:

Ии голям кеф айди да са преселвами

Айде, отивам да стягам багажа. Някой казваше в темата, че ще назначат военен да следи за реда, да не си ти тва? Ще уважавам член първи, обещавам и ще падам за 20 ако кажеш.:D

От: От: От: Предприемачеко разпускане!

Вуйче, аз на огледало не мога и гърба да си почеша - все в обратната посока отивам. Тежък случай съм,затова не карам.:lol:
А такова селти не мога да пусна, щото се печа без бански, па за едно селти да го обличам... мързи ме.:wink:

Е щом си толкова тежък случай ще се наложи да пратиш СВ по къса поличка да видим дали ставаш за курсистка и щ'та научим.

Ми снимай го преди да си го съблякла. :wink:

Май много развалихме нивото. :)

О, Лиле добър вечер, как беше операта? Много културна си станала нещо. :)

Горе