От: От: Предприемачеко разпускане!
Добрютру
Прочела си ми простотията аз уж я тривнах. То да бяхме излизали, че освен кофата с мас да донесеш и по едно кайве, че моето дето се мъча да го пия нема сметана. Тука една позната щеше да каже дядо ти все със сметана го е пиел едно време. :lol:
Немаше ревливи моменти освен ако не се помъчиш да поревеш га се спомина Годзилата и после га оживя и си тръгна като куц ром на 3 ракии. :mrgreen:
Не сме излизали, Вуйче - щях да нося кофата с мас ако бяхме.:lol:
Правилно си решил, даже може да им записваш час по телефона, та да не се засичат в чакалнята, че може и там да се хванат за косите.
Не съм го гледала тоя филм, вуйче - кажи утре дали има ревливи моменти, та да знам дали да го дърпам изобщо.
Дани е уморен от колоездата и проспа романтичната вечеря, ма утре ще опитаме пак.
Извинявам се за закъснението, обаче имах да отметна малко работа. Ще ходя да плесна Уни, че няма да може да спи и се гътам и аз. Леканоош.
Добрютру
Прочела си ми простотията аз уж я тривнах. То да бяхме излизали, че освен кофата с мас да донесеш и по едно кайве, че моето дето се мъча да го пия нема сметана. Тука една позната щеше да каже дядо ти все със сметана го е пиел едно време. :lol:
Немаше ревливи моменти освен ако не се помъчиш да поревеш га се спомина Годзилата и после га оживя и си тръгна като куц ром на 3 ракии. :mrgreen: