От: От: От: Предприемачеко разпускане!
Дам, заел съм се да държа форма - напълни се с тюфлеци па аз обичам да съм различен. Минал съм аз покрай ценните кадри ама не съм закачил. :mrgreen:
Ти още ли си ощастливена като емнайси страници назад?
Какво му е на кашкавала, че го отказа, вуйче -той не е от мляко и без това. Ти накрая верно ще минеш на фотосинтеза с твоето отказване.
Не се и учудвам, че те е нарекла така ти ще умориш хората от глад с твоите лещени кюфтенца.
Ела аз да ти направя барбекю ще проядеш кифтета агейн. :wink:
О, поддържаш се във форма значи Щом съм единствената, дето те е отрязвала два пъти, явно си ценен кадър
Дам, заел съм се да държа форма - напълни се с тюфлеци па аз обичам да съм различен. Минал съм аз покрай ценните кадри ама не съм закачил. :mrgreen:
Ти още ли си ощастливена като емнайси страници назад?
Аз обичам и кюфтенца от тиквички, а на времето, преди да откажа и кашкавала правех едни страхотни - кашкавалени, обаче тия пусти лещени явно са си ''мишън импосибъл'', щом и кулинар, като Лилето се е провалила с тях.
Вуйче, некои хора викат, че се хранят със слънчева енергия, ма то и слънце няма, та съвсем ''глад мори добитъка''. Сервитьорката сигурно също е била слънчояд, ма айде да не се подигравам, че сестра ми днеска ме нарече ''Освиенцим''
Какво му е на кашкавала, че го отказа, вуйче -той не е от мляко и без това. Ти накрая верно ще минеш на фотосинтеза с твоето отказване.
Не се и учудвам, че те е нарекла така ти ще умориш хората от глад с твоите лещени кюфтенца.
Ела аз да ти направя барбекю ще проядеш кифтета агейн. :wink: