От: От: Предприемачеко разпускане!
Нема да се плашиш и да те отвлекат няма де да те турнат лудниците са претъпкани.
Мале не се бях сетИл за коалиция от кифлюндери, винаги можело и по-зле да стане. Аз по стара традиция нема да инги гласувам на тия пустиняци, който си ги е избрал да си ги прибира кифлите. :mrgreen:
Ся гледам всичките са наплескотили и напудри с гримове. Това нова мода ли е или има кампания да прикрием дзмийкото в нас?
То по-опасно да не ме отвлечат едни хора в бели престилки с линейка, вуйче, ама за сега още не са ме надушили. Иначе принцове - тцъ, нема бате.
Па естествено, че нищо не сте казАли - аз поне нищо не чух, щото с Лилето си шушукате по кюшетата, ма блъфирАх да видя дали ще се издадеш - твърд си, забелезАх аз...
За мацките си прав, ма поне се надявай да не се наложи след изборите да сформираш коалиция от всичката сволоч, че тогава тия с линейката ще минат първо през тебе.
Нема да се плашиш и да те отвлекат няма де да те турнат лудниците са претъпкани.
Мале не се бях сетИл за коалиция от кифлюндери, винаги можело и по-зле да стане. Аз по стара традиция нема да инги гласувам на тия пустиняци, който си ги е избрал да си ги прибира кифлите. :mrgreen:
Ся гледам всичките са наплескотили и напудри с гримове. Това нова мода ли е или има кампания да прикрием дзмийкото в нас?