Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

Не е сигурно, последния пост направо го доказва.....
Кой последен пост? Този, дето го цитираш ли ?

Абе, нещо не ми хванаха окото тия на постпубертетна възраст :)
Ами тва е щото те привличат само тия на пубертетна. Добре, че се владееш, че после цигари в затвора трябва да ти носим.:D

ОФ, много съм зле!

Имало едно време едно малко коте, и като всяка маца търсело и то да похапне, но не щеш ли времето се развалило - завалели проливни дъждове и храната станала оскъдица.

Вървяло котето и умирало от глад, когато изневиделица пред него се появила малка локвичка, а по средата малко парченце салам.... на котенцето не му се щяло да се намокри, но било много гладни и си казало:
- Какво пък ще си намокря едната лапичка, но поне ще хапна - речено сторено.

Хапнало котето и продължило, но колкото повече вървяло, толкова повече огладнявало! Вървяло с часове и за негова радост щастието му се усмихнало отново - на пътя му след поройните дъждове се била образувала голяма локва, а по средата голямо парче салам. Котето се поспряло, позачудило, но било премряло от глад и си рекло:
- Ща не ща ще се намокря пак, нагазило в локвата с двете лапички, придърпало парчето със салам и бързо го излапало.

Доволно от следобедната закуска котето продължило напред весело и със песен на уста, но лека полека пак започнало да огладнява!

Вървяло то и си мислело само за вкусният сала..... за късмет на малкото котенце съдбата му се усмихнала за трети път - пред него стоял огромен гьол, а по средата на гьола огромно парче шпек салам, мъничето се зачудило какво да прави, но вече било прималяло от глад и решило, че ще направи всичко възможно да вземе салама и да се нахрани.

Постояло до гьола, почудило се и накрая цамбурнало цялото в водата, успяло да се докопа до шпека, след дълга борба излязло на сухо и се заело с вечерята си.....

Извод: Колкото е по-голям салам, толкова по-мокро е котето.....

Така е, и Нанди не може да и излезне мисълта за салама, и все натам я дърпа и аха да цопне в гьола... маже да е вече намокрена

От: От: Предприемачеко разпускане!

Така е, и Нанди не може да и излезне мисълта за салама, и все натам я дърпа и аха да цопне в гьола... маже да е вече намокрена
Едва се удържам, ей ! А ти видя ли ми поста за питието от ''пътеводител на галакти...''? Тва питие ти ли го измисли ?

Едва се удържам, ей ! А ти видя ли ми поста за питието от ''пътеводител на галакти...''? Тва питие ти ли го измисли ?

Синджир да те вържем, ако не можеш да се удържиш....

Историята с котето - това е доказателството...черно на бяло
Ахааа, тва било значи - виц по действителен случай. Може, може..

Синджир да те вържем, ако не можеш да се удържиш....
И конски транквилант няма да помогне!:-o

Ми Къ мислиш, по цял ден ги мисля и по цяла нощ...

Ми Къ мислиш, по цял ден ги мисля и по цяла нощ...
Ама знаеш ли как се казваше питието от книгата?

Карелията са пуснали някаква игра - може да спечелиш паричен ваучер или при десет регистрирани кода луксозна почивка за двама в Гърция. Дано да спечеля, че поне малко да си избия парите, дето съм дала за цигари.

Кръстено е на мене
:lol: Аха. Пангалактическигаргаробластер - акохолния еквивалент на нападение, с цел грабеж - хем ти няма парите, хем ужасно те боли глава.

Карелията са пуснали някаква игра - може да спечелиш паричен ваучер или при десет регистрирани кода луксозна почивка за двама в Гърция. Дано да спечеля, че поне малко да си избия парите, дето съм дала за цигари.
А, дано ти имаш повече късмет от мен. Последно пращах фолиоленти за тая на Булгартабак - нищо. Опитвала съм и с: морени, б-ни Фигаро, дъвки орбит - от никъде нищо. Май само лъжат.

А, дано ти имаш повече късмет от мен. Последно пращах фолиоленти за тая на Булгартабак - нищо. Опитвала съм и с: морени, б-ни Фигаро, дъвки орбит - от никъде нищо. Май само лъжат.

Ама ти с писма ли си пращала - мен ме мързи. Ако не става по интернет, не се занимавам - обаче от Милката имам спечелени 3 кравички.

Засега нищо не печеля - още 9 кода ще регистрирам.

Който няма късмет в хазарта има касмет в секса, а пък който има късмет в хазарта си има касмет навсякъде
Туй първото май сама за жените важи

Ама ти с писма ли си пращала - мен ме мързи. Ако не става по интернет, не се занимавам - обаче от Милката имам спечелени 3 кравички.

Засега нищо не печеля - още 9 кода ще регистрирам.
Кодовете - по нета, а с писма бяха тия за дъвките и цигарите на БТ, обаче давах пликовете директно на дистрибуторите да ми ги пускат, щото работех с тях - и нищо. Кунц-нещастника съм аз.

Който няма късмет в хазарта има касмет в секса, а пък който има късмет в хазарта си има касмет навсякъде
Туй първото май сама за жените важи
Прав си. единствената ми печалба беше от Девин-водите и се оказа, че трябва да ида да си го взема от централния им офис. Почувствах се много прее..на !

Горе