Добрютро и от мен.Шшшшшт тихо, да не събудим Оскар, че може да си прехапе езика от уплаха.
![]()
Добрютро душко, аз мислех да му го дръпна, много ме изкушава. Един бой няма ли да ми теглиш сутринта![]()
За тва, че снощи избяга и не можахме ли? Ще ти ударя един два каиша набързо, че днес много задачки и нямам време за повече...![]()
Добрютро на всички и приятна работа.![]()
Душкоооооооо, гърми и се святка![]()
Ти па, за една глава ли си...И при мене така, душе - ся ни при мене, ни при тебе става - дай да ходим у Варна при гангстера ако там е по-кротко.![]()
Айде бегам, че ми се запали главата, а още нищо не съм свършила, като хората..:-o
За кого работят политиците?
Ти па, за една глава ли си...
[video=youtube;otTyE09wWkg]https://www.youtube.com/watch?v=otTyE09wWkg[/video]
Ти па, за една глава ли си...
Здрастиии как е хавата
Та така, да.. Издирвам конкуренцията и заучавам нови стъпки за следващият ми танц :lol: Онзи моят бе прекъснат навреме.. в продължението развъртам едно метално сушило за дрехи из цялата стая в стил пияна нинджа..
Аз подозирам, че тоя танц е и своеобразна молитва за дъжд и с него си обяснявам тия бури днес и фактът, че трябваше да си боядисвам косата на тъмно (спря тока) и да се къпя аха, преди да спре и водата - да спрете с тия шамански изцепки, ей.
Лиле, здрасти - как си?