Re: Предстои ни направата на трийсетина сайта на една тема(език английски),търсим чов
Gregorian, mantaman, не го написа с лоши чувства, даже напротив - отдели от времето си за да ти даде градивна критика, което трябва да го почувстваш като бонус и да си благодарен за това.
Защо офертата ти звучи детински - защото се чете така "Трябват ми 40тина сайта, обаче ми трябва още някой, че мойте няма да я свършат. Заплащането се равнява на т'ва как ми тръгнат нещата. Ако оня направи нещо което ми харесва, ще го назнача".
Е давайте я малко по-сериозно де. Всеки може да прати портфолио, включая и аз, ама на мен ми е по-приятно да се дракам, защото не мога да кажа, че да работя за някой ми е необходимо, а и не си търся робовладелец
Отделно на цялото това по-горе, отговора ти и саркастичния тон, някак не е на място при все, че си новобранка във форума, пък и на 50 години да си.
Отделно пък на последното, някак си не е нормално, човек на 40, пишещ за речника на хората, да ползва думи като сигОрен.
И не ме разбирал неправилно - точно в тази тема не съм се заяждал, приеми писанията ми като градивна критика.