Миленски
Active Member
Ако не стане, ще помагаме и ще го оправим!
Благодаря
Ако не стане, ще помагаме и ще го оправим!
Моля, няма защо. Сигурен съм, че много биха направили същото на мое място.
Възможно е
В масовия случай проблема е във флашката. Дори и ако иначе си работи много добре.
На едно Леново инсталирах 18.04 наскоро. Минах през 3 флашки докато да тръгне, като при последната се наложи в един момент да затворя лаптопа и да го отворя веднага, докато инсталацията си тече, иначе показваше черен екран на едно място и не продължаваше. Явно нещо с видео драйверите. Много рядко се случва и самия инструмент, който ползваш за създаване на буут имиджа да се базика. Понеже си тръгнал да пробвап наред, пробвай и с Etcher, ако още не си.
В масовия случай проблема е във флашката. Дори и ако иначе си работи много добре.
На едно Леново инсталирах 18.04 наскоро. Минах през 3 флашки докато да тръгне, като при последната се наложи в един момент да затворя лаптопа и да го отворя веднага, докато инсталацията си тече, иначе показваше черен екран на едно място и не продължаваше. Явно нещо с видео драйверите. Много рядко се случва и самия инструмент, който ползваш за създаване на буут имиджа да се базика. Понеже си тръгнал да пробвап наред, пробвай и с Etcher, ако още не си.
Не съм чувал да има значение от флашката. Форматираш правилно и това е. Инсталирал съм инсталации на флашка-подарък от Зрънчо, буквално.
Във FAT32 е нали?
Успехи!
Аз говроя за 16GB Sony. Никога нито един Линукс буут имидж не е успял да се инсталира от нея, без значение от машината, а съм я пробвал всеки път. Тази, от която успях да инсталирам е някаква реклмна на Глобул (още от едно време), която намерих случайно вкъщи, 4ГБ. Нямам идея каква е причината.
Благодаря ти... Kali Linux ми е любопитна като възможности и с учебна цел. То си е ясно че в затвор не ми се влиза зарад едно нескрито айпи... па то да не говоря че и не знам как наистина а си скрия айпито демек.... когато реша да уча... оставям само учебния рутер без връзка към нет мрежата а само към щайгата ми наречена компютър
Ми задници... Linux е безплатна и от нея няма печалба, а и се ползва все по често!
OpenVPN Proxy.
Обаче ръчно всичко трябва да си свалиш. С команда. Един по един сървърите, SSTP.
Е да... ама ако прайш щуротии нали се сещаш че лесно могат да проследят(предполагам), кое от кое айпи е дошло
Моето предположение е кофти фърмуеър, понеже с нищо друго не си го обяснявам. С приятели ИТ-та сме го коментирали, всеки си има по един модел или марка, която избягва заради такива неща. Май всичко е субективно е от бройка до бройка.
То няма начин да не те проследят. Все ще оставиш следа. На практика за да не те проследят - трябва да вземеш чужд лаптоп, да седнеш в кафе с Wi-Fi, кафето да няма камери и да не те снеме там където си седнал, да хакаш оттам и после да се прибереш и да не ползваш този лаптоп изобщо на твой Интернет. Да си цъкаш игрички само на него офлайн.Е да... ама ако прайш щуротии нали се сещаш че лесно могат да проследят(предполагам), кое от кое айпи е дошло