Премахване на наказание от google

CTbHbTb

New Member
Някои има ли на идея как се премахва наказание на adwords акаунт.

Накратко ще ви кажа какво ми се случи. Имах профил в adwords и използвах рекламата като си плащах с дебитна карта и всичко си беше OK. След това се запознах с един агент от този форум, който ми предложи adwords ваучер и беше твърдо убеден, че няма да има проблем с google. Да но не проблема от google дойде след 2-3 дни. Блокираха ми акаунта за не регламентирано използване на ваучер. След много е-маили, който им пратих така и не ми дадоха смислен отговор какво значи не регламентиран ваучер (е-маилите който праща гоогле са абсолютно тъпи ). Както и да е по съвет на същия този продавач, който ми го продаде ми каза, че ако направя нов акаунт в adwords няма да има проблем. Е да ама не - направих си нов акаунт в гоогле и после и в adwords, но след около 7-8 дена скапания гоогле пак ми спря акаунта.

Моля някои ако има представа как се маха наказание да сподели. Мисля че ще е полезно за много хора. Съжалявам ако има вече подобна тема, но аз не открих.

Моят съвет е ако искате да си нямате проблеми с гоогле НЕ КУПУВАЙТЕ ВАУЧЕРИ ОТ НИКОИ само може да си навредите.

От: Премахване на наказание от google

предполагам, че си рекламирал един и същи сайт и в двата акаунта. Ако е така, направо забрави. Малко вероятно е да се получи с нов домейн и нови данни на акаунта - ако си рекламирал като физ. лице (да смениш данните на друго лице), ако си рекламирал като юридическо лице (да смениш на друга фирма). Тънката лайсна понякога влиза много дебело.... сам се сети къде.

Да след като ми блокираха единия акаунт. Направих както казах нова регистрация и пуснах нова реклама, но без никакви ваучери. Плащах си всичко с реални пари. И най- големия абсурд е че искаш да си дадеш парите а те те спират. Имаш ли представа как да искам да ми махнат наказанието за да мога да си праскам парите за реклама.

Шанса ти клони към нула. Минавай на FaceBook реклами за наказания сайт. Там също има ваучери, ти си прецени дали ще рискуваш отново.

За facebook всичко е ок. Там използвам ваучери и нямам проблеми с тях. Но най-качествен трафик дава гоогле . Затова и търся съвет от хора, който са имали подобен проблем с гоогле и да споделят как са го решили. Невярвам да няма начин на премахване на наказание. Все пак не говорим за сайт вкаран в blacklist.

Все пак не говорим за сайт вкаран в blacklist.

Точно за такъв сайт си говорим, дори и Adwords си има черен списък на сайтове или фирми, които се опитват да минават метър с ваучери.

Това с минаването на метър не е точно. Тъй като все пак google предлага тези ваучери. Но както и да е няма да влизаме в спор тъй като се сменя смисъла на темата.

Обикновено като ги предлагат тези ваучери, ги предлагат с цял куп правила за ползването им. От там идват 99% от проблемите след това.

Защо не питаш човека, дето ти е продал ваучерите как да се справиш с проблема?

Аз бих могъл да опитам да ти помогна - пиши ми на лично, ако не успееш да откриеш решение.

Ами да точно човека, който ми продаде ваучера ми каза да отворя нов профил и да си плащам. И ми каза че гоогле нямали проблем с такива акаунти след като си плаща човек с реални пари. Но не е така. Току що се свързах с гоогле който се оказа че имат представители в България и разговарях с тях и казаха, че ще ми помогнат. Мерси все пак.

Евала на бг съпорта на гоогле. Всичко се оправи. Съветвам всички който имат проблем подобен на моя или какъвто и да е свързан с гоогле. Първо да се обърнат към съпорта им. Имат съпорт в България и хората, който работят там помагат. Казвам го от първо лице. И още нещо което не всеки знае е-маил написан на български се препраща на supporta в България. Така че не се хъбете да пишете на английски.

Горе