Премиум WP хостинга WP Engine нещо не е много WP

$INeed$

Well-Known Member

В случай, че някой са много доволни от великите WP Engine. Винаги съм ги смятал за пълна издънка и абсолютно излишно звено в света на този CMS. Някой да е случайно дам и да се "наслаждава" на благата да плаща много и да получава нещо си там.
 
Драмата може да се види тук:


И вече хората на този премиум хостинг не могат да си обновяват плъгините и ядрото:


Яката работа направо. Този болния Мат не предприемаше ли какви ли не кампании срещу лошите капиталисти - то не бяха Wix, Themeforest, сега е и ред на WPengine.... Да се готвят Елеменор. :D

Явно когато не правиш повече от другите с твоя продукт идват такива емоции. Но WPengine са си едни мазни печелбари, на които им правя евалата, че влачат яко печалби, а другите се правят на велики по конференции. И като стана дума, Мат сипа на спонсора си на събитието WPUS преди няколко дни.
 
От години избягвам да ползвам WP въобще. 2011-2012та кодих няколко теми, ама се насочих към други неща.

Тая година имах един-два случая да пробвам да направя нещо за клиенти, викам всички в БГ го ползват, ще взема да видя как е положението. Страшна работа.

И това, че шефчето блокира даден хост на "отворената" си платформа и прецаква милиони крайни потребители, за да си продаде неговия конкурентен продукт - найс 👌
 
Що да не ревем, това направи всичко девове. :) Както AI-то направи и много "програмисти" по-можещи. Преди това дойде и SaaS да направи лесно една секретарка да сглоби нещо там да продава. От мързела и улеснението към прогреса. Дори вече и клиентите не искат да чуят за нещо къстам и неизвестно за тях. Говорим за малкия и среден бизнес, не за сериозни компании. Макар че и там доста готови неща има.
 
Време е тия дето печелят на гърба на WP да почнат да си плащат.
С 2 ръце подкрепям мерките.
 

Горе