Препоръка за фирма, която да изпълни сложна уеб разработка

nikolay.andreev

New Member
Здравейте!
Това е първата ми тема тук, но с годините съм се консултирал с форума индиректно много пъти и реших, че този път може да ми бъде полезен и директно.

Искам да реализирам уеб сайт и мобилно приложение с най-добрата възможна поддръжка всички у-ва и ОС-ми, по начало е доста простичък, но искам да е способен да прави и по-сложни неща, като цяло знам, че няма да е ядрена физика, защото и аз самият програмирам професионално от повече от 2 години и непрофесионално от доста повече, но съм достатъчно здраво стъпил на земята за да знам, че няма да мога да се справя сам с всичко, отначало смятах да наема freelancer-и, които да направят нещата, които няма да мога да направя сам, но смятам че това ще наруши качеството на продукта..

Затова искам да попитам тук, където вероятно е най-доброто място за подобен въпрос, дали някой от вас е работил с една от IT фирмите в българия, правил и какви системи е правил с тях, защото търся фирма, която да може да направи напълно самостоятелна система от 0, за предпочитане да има седалище в София, предпочитам и да е българска фирма, но това не е критерии.
И изобщо ако можете да ми препоръчате фирма, ще се радвам да ми споделите впечатленията ви от нея, преди - повреме и след изпълнение на проекта ви.

Благодаря за отделеното време! :)
 
Липса на каквато и да е конкретика.... каква ще е основната цел на въпросния сайт и мобилни приложения към него. Какви ще са желаните функционалности? Ще кореспондира ли с външни ресурси - api, бази данни, feeds? И не на последво място какъв е бюджета - ще си спестиш много излишна кореспонденция и време ако нещата са ясно дефинирани в самото начало. В момента запитването ти звучи като: " предложете ми някой да ми направи едно такова никакво с две други анджаклами към него дето да правят разни работи"
 

Горе