Препоръки за СМС разплащания (сервиз)

bedio

Member
Здравейте,
интересувам се от смс сервиз за България. Искам да вкарам в мой сайт смс разплащане за... да кажем ВИП абонамент. Ако някой има опит с такива и е запознат с различните тарифи, при кои сервизи колко остават за търговеца, кои са най серозните сервизи и плащат коректно.. и такива неща...

Мерси предварително...

От: Препоръки за СМС разплащания (сервиз)

Много хора споделят добри неща за mobio.bg, тарифите са горе долу 50-55% от смс-а е за търговеца, плащат навреме, никакви проблеми други няма с тях.

Мога да ти кажа , коя фирма да не избираш - www.fortumo.bg
Без никакви документи и разпореждания от съда, дадоха адреса на полицията, и то само защото 2ма следователи дошли и се интересували за личните ми данни от сайта. Впоследствие ми пратиха призовка и ходих да се обеснявам на едни следователи, които не само,че не знаеха как се пуска компютър, а не знаеха нищо и за моя случай. За пример: бяха ми дали да напиша обяснение и да представя договор с мобилните оператори? Е, че то реално договор няма , всичко става през фортумо. Както и да е , това са си мои истории, но не ти препоръчвам Фортумо.

Ами, не знам как стоят нещата с другите компании, но фортумо се насират само като видят полицаи, а пък доколкото знам трябва със съдебна заповед да предадат личните ми данни.На всичкото отгоре съпорта им се оказа "мара подробната" и всеки ден ми пращаше писма да разбере как върви случая с мене.

Горе