От: Препоръки за онлайн магазин
Утре ще прегледам търсенията и конкуренцията. Тогава ще мога да кажа повече. Сега видях, че Joomla! е ползвано като система за магазина + VirtueMart. Не съм ползвал този cms. Не мога да кажа за адресите как да се оправят, но сигурно има плъгин за целта или други настройки.
Относно он пейджа:
keywords: свещ, свещи, ароматни свещи, декоративни свещи, ръчно изработени свещи, свещи за подарък, свещи за украса, производство на свещи, търговия със свещи, уникални свещи, свещи "НЕО", candle, candles, aromatic candles, decorated candles.
Твърде много.
title: Свещи "НЕО" - ръчно изработени, декоративни, ароматни свещи. Изберете за подарък свещи"НЕО". - Начало
Може да бъде малко по-кратко и креативно.
description: В арт-ателието на \"НЕО\" ЕООД нашият екип твори и създава ръчно изработени ароматни декоративни свещи за да внесе уют и топлина във вашия дом, офис, хотел и ресторант.
Отново може да се напише по-добре.
Първите три неща, които бих променил лично аз.
Също описанията на самите продукти вземат това от началната страница + много малко за самия модел свещ.
Ако е само за БГ Пазара ми се губи смисъла от още 2 езика за самия сайт. :shock:
Има и други забележки, но за тях утре ще кажа.
Тук има доста хора, които са перфектни дизайнери и уеб програмисти. Те ще могат да дадат и препоръки отсно самият код на сайта и дизайна.