tuger Well-Known Member 5 Юни 2011 #1 Препоръчайте ми добър и безплатен pdf editor, от който имате лични впечателения. Благодаря предварително
Препоръчайте ми добър и безплатен pdf editor, от който имате лични впечателения. Благодаря предварително
vetzkov Well-Known Member 5 Юни 2011 #3 Най-лесният начин е да се работи с .док файлове, които да се "принтират" в .пдф посредством виртуален принтер като Bullzip PDF
Най-лесният начин е да се работи с .док файлове, които да се "принтират" в .пдф посредством виртуален принтер като Bullzip PDF
BullBlogger New Member 5 Юни 2011 #4 От: Препоръчайте безплатен PDF editor www.pdfonline.com/convert-pdf/ най-доброто онлайн решение, прикачваш и си го чакаш в пощата и няма лого, няма линкове
От: Препоръчайте безплатен PDF editor www.pdfonline.com/convert-pdf/ най-доброто онлайн решение, прикачваш и си го чакаш в пощата и няма лого, няма линкове
tuger Well-Known Member 5 Юни 2011 #5 От: Препоръчайте безплатен PDF editor И аз така мислех да направя. Благодаря.
mvmrik Well-Known Member 5 Юни 2011 #6 От: Re: Препоръчайте безплатен PDF editor vetzkov каза: Най-лесният начин е да се работи с .док файлове, които да се "принтират" в .пдф посредством виртуален принтер като Bullzip PDF Увеличете... И аз него го ползвам - това е виртуален PDF принтер - печаташ си като с нормален принтер, но не на картия, а в pdf файл.
От: Re: Препоръчайте безплатен PDF editor vetzkov каза: Най-лесният начин е да се работи с .док файлове, които да се "принтират" в .пдф посредством виртуален принтер като Bullzip PDF Увеличете... И аз него го ползвам - това е виртуален PDF принтер - печаташ си като с нормален принтер, но не на картия, а в pdf файл.
R ReminD Well-Known Member 6 Юни 2011 #7 От: Препоръчайте безплатен PDF editor Глупости Open Office е перфектен за това или word 2pdf плъгин за microsoft word.
От: Препоръчайте безплатен PDF editor Глупости Open Office е перфектен за това или word 2pdf плъгин за microsoft word.
ventus New Member 6 Юни 2011 #8 От: Препоръчайте безплатен PDF editor [offtopic]@скорпи LibreOffice?[/offtopic] Последно редактирано: 6 Юни 2011
tuger Well-Known Member 6 Юни 2011 #10 От: От: Препоръчайте безплатен PDF editor 2fast4you каза: Най-доброто Увеличете... Те са платени бе.
2fast4you Well-Known Member 8 Юни 2011 #11 От: Препоръчайте безплатен PDF editor SORRY, Явно много ми се е спяло и БЕЗПЛАТНОТО съм го пропуснал.
От: Препоръчайте безплатен PDF editor SORRY, Явно много ми се е спяло и БЕЗПЛАТНОТО съм го пропуснал.
sim5 Active Member 8 Юни 2011 #12 От: Препоръчайте безплатен PDF editor Nitro PDF - има го в zamunda с ключ
tuger Well-Known Member 30 Юни 2011 #13 От: Препоръчайте безплатен PDF editor Абе тоя Bullzip PDF после не изкарва линковете в пдф-а ...
katsarov New Member 30 Юни 2011 #14 От: Препоръчайте безплатен PDF editor sim5 каза: Nitro PDF - има го в zamunda с ключ Увеличете... +1 ... Ползвал съм го
От: Препоръчайте безплатен PDF editor sim5 каза: Nitro PDF - има го в zamunda с ключ Увеличете... +1 ... Ползвал съм го