От: Препоръчайте ми лаптоп до 1500лв
Купих лаптопа, и смея да твъдя, че е УНИКАЛЕН. Много по-бърз е от леновото, което ми препоръчваха доста хора. Много по тих е, и не се чува изобщо охлаждането. НЕ ЗАГРАВЯ почти ГРАМ..
Тествах NFS Rivals на ULTRA HIGH MAX графики, и се държи перфектно.. (леновото изобщо не можеше да стигне на Ultra high.. Лагваше ужасно много)..
Тъча е по-хубав, има повече комбинации, като с 3те пръстна слайдна ми вади десктоп и т.н.. Същите като на мак са.. с 1 пръст.. с 2 пръста.. 3 пръста.. зуум и т.н.
Смея да твърдя, че дизайна му е УНИКАЛЕН. Хипер тъничък. Подарък раница имам(не, че ще я ползвам, но все пак.. готина е.. с логото на Republic of Gamers и логото на ASUS)..
Лаптопа е доста готин, и бърз.. Определено си заслужава паричките. Застраховах го, за да ми е мирна душата.. има 256 GB SSD Samsung Evo, което се държи на много високо ниво.. Има и оригинален Win 8..
HD-то и подсветката предават уникално усещане за ползването.. клипчетата, видеата, филми и игрите се виждат уникално.. по-яко от телевизора ми
Благодаря на всички за предложенията и за включилите се в темата ми. Определено казвам, че
ASUS G501JW е един уникален лаптоп, който си заслужава парите, и който бие леновото, което си бях поръчал първоначално(леновото е с 300+лв по-скъп).
И това са най-първите ми впечатления от 2-3 дни ползване.. предплагам, че след време ще ми е още по-готино
Успех на всички!
И Благодаря още веднъж.