От: Препоръчайте ми онлайн магазин за хранителни стоки
Да, това е малко притеснително. Чак толкова време. Всеки собственик на онлайн магазин, какъвто е този, е редно веднага да отговори на запитване, особено ако е от потенциален клиент. Знам, че зад този сайт не седи екип от 20 души, но все пак. Това, че имат кофти дизайн и платформи, не означава, че услугата им е скапана, но в много случаи е показател. Тук няма какво да си кривя душата. Не трябва да пращат храна с изтекъл срок, това не само ще ги вкара в бели, но ще си затрият бизнеса за отрицателно време. Тук хората са идея по-чувствителни, защото става дума, за нещо, което е първа необходимост - храната. Не съм разглеждал цените на продуктите в такива сайтове, но мисля, че ти спестяват само едното ходене до магазин. Трудно ще се получи някой да успее (даже и с онлайн магазин) да е по-атрактивен, като цена, от големите вериги. Все пак там оперират с много големи количества, за което получават и по-голяма търговска отстъпка, добри условия в договорите и куп такива неща. Но примерно за 2-3 неща, тези магазини са идеални. Но както вече споменах, не съм имал възможността да се възползвам от подобни услуги. Всички (или повечето от нас) стигаме най-далеч до "храна за вкъщи", от някоя верига - Уго, Хепи, КФС, Макдоналдс, Мис Каприз, Дивака, Събуей и т.н.