tipto
Active Member
В форума има интересен пост не знам колко е верен като цена, но е много далече от твоята сума от 7500 лв.
Като разгледах попадам в абонамент про, а той е 1500 лв годишно. За 5 години ми е 7500лв. А за тези пари мисля ще се направи нещо много иновативно и функционално.
Сигурен ли си в това което казваш? На един клиент му оцених изработването на филтър на 4-тири нива точно за авто части около 15 000 лева и му се стори адски евтино. Авточастите изискват изключително прецизна работа при създаване на атрибути, това дето го препоръчваш писано от деца сякаш едва ли може да поеме логиката която е необходима.
Относно питащия ще ти кажа че няма подходяща платформа, всяка платформа ще трябва да се доработва, за авточастите и моргите имам разработена система с автоматични фийдове за амазаон, ebay и още над 20 платформи за продажба, която е автоматична, филтър на четири нива, които са: марка автомобил, година, модел, и четвъртия е опционален, може да е тип двигател, тип скоростна кутия или друго. Предлагам и база данни с над 2 милиона продукта със заложени стандартните цени на доставчиците, като са групирани по категорий и можеш да направиш изватка коя категория какъв процент марж имаш което е доста полезно при добавяне на отстъпки, ако добавиш правило за отстъпка при което остават по - малко от заложен от теб процент или фиксирана сума печалба на продажба ти съобщава. При закупуване на системата получаваш безплатно свързване със складова програма по избор или може ние да ти предложим най - добрите и използвани в бранша да си избереш. Едва ли ще се възползва, даже съм 100% сигурен че няма понеже не сме я правили за кои да е, а да работи и цената започва от 100 000 лева В цената е включено само и единствено право на вечно ползване, получаване на обновленията за период от 5 години. Не получавате права върху кода, нямате право да го развивате, преработвате или каквото и да било. В цената не е включена изработка на визия за сайта, не е включена и пълна конфигурация и поддръжка на сървъра.
Понеже някои ще кажат че това са много пари, ще кажа че само 2 милина продукта да се качат ще ви вземат поне 0.03 до 0.07 стотинки за продукта, при нас цената за продукт е 0.043 стотинки и системата ви излиза безплатно. Изработване на подобна система би отнла около 15 до 20 месеца на поне 4-тирима условно наречени програмиста, по 2000 лева с осигоровките да взимат става 8000 лева на месец, по 15 месеца 120 000 лева, което пак не включва продуктите, така че цента е повече от евтина.