И??? Успя ли поне себе си да убедиш, че си нещо значимо с тая словесна диария, дето плесна тук? Фактът, че залагаш на обиди, вместо да спориш с аргументи говори за интелектуална импотентност. Със сигурност имаме и физическа такава, щом си толкова дълбоко комплексиран. Виж случая ти описан тук:
http://medicine-bo.mednews.in.ua/mz...pleks-za-malocennost-pri-mzhete-prichini.html
Не се изискват повече от две мозъчни гънки, за да вденеш, че не е възможно/нормално всички да мислим еднакво. Осъзнавайки го, ще можете да защитавате тезата си с помощта на правилните инструменти, а няма да изпадате в истерия като женки пред цикъл. Грозно е и тъжно да виждаш мъж да се пеняви, като олигофрен, само защото някой не споделя неговите възгледи и не може да схване тезата на опонента. Фактът, че си мислите, че съм против докторът да си купи часовник е доказателство, че сте неспособни да вникнете в основната ми идея. Ако иска и силиконови цици да си сложи, все ми е тая. То е ясно, че за него главна цел са парите, а не желанието да стане светило в своята професия.
п.с. Имам огромното желание да спра участието си в темата, но докато ме цитирате и правите жалки опити да избиете комплекси на мой гръб, ще се връщам и ще става все по-грозно. Придържайте се към темата и забравете какво сме казали аз, Валдес или странникът.