От: Препоръчайте ми фирма, която професионално да ми изработи онлайн магазин
Така е, не съм наясно! Търсенето приключи, благодаря на ВСИЧКИ, които помогнаха!
ами човек темата ти от старта и ми звучи точно като флеймърска тема да нахейтим опен платформите че с тях се правят магазини от по 200 - 300 лв
ако не го беше пуснал това а беше пуснал описание какво търсиш например... а направо си изглежда
Насочте ме към фирма която да ми направи -
Магазин с уникален дизайн,
-цветови комбинации който според маркетолозите продават повече ( това не се предлага от повечето фирми за дизайна ама винаги може да се наеме поизпълнител ако се изисква някой дор незная че им трябва)
- .....
Имам / Нямам, нужда от специфична функционалност преди / след продажбата или клиента просто ще влиза и ще купува...
Иска добре направенo онпейдж сео и навигация за потребителите и търсачките
-––
Метите - ама тован не е сео - добавям го за да не решиш че съм го проуснал
- Опън граф
- Shema.org
- Скулптирана структура - да не си прави сам дупликейт с наблягане на категории / продукти / тагове / спред специфичната ситуация
- Оптимизация за зареждане - тук някой вярват на твърдението на Амазон че една секунда повече отказва няколко процента от клиентите...
- Колко срвърно интезивно е например базова инсталация на магено което се води лимото минимум впс 256 само за старт ако разгледаш примерните конфигураци в нета стартово отиваме на 2 гб впс ако се натовари с плъгини и продукти...
още една камара неща... та всичко това може да бъде направено на коя да е безплатна платформа
може и къстъм да ти се направи може да пропуснат някоя стъпка после като сеотата ти кажат че ти трябва да трябва да доплащаш
може магазина да е направен супер със всичко а ти да го скапеш като от някой слад на едро го напълниш със 100% идентични заглавия (да не кажа и контет) като от ценовата им листа после ще има защо не излизам и фирмата която го е правила няма да има никаква вина... (някой трябва да ги по завърти а е хубвао и проучване на киурди да направи като ги върти ) и да напише уникални статии
както и е добре ако фирмата ще качва началното съдържание да знае колко е а не да получиш цена и после да се сърдиш че не искаш да ти качът няколко хиляди продукта в базата ...
за снимките споменах ако ги даваш ти и не са добри тотално може да скапат цялостното усещане от хубавия магазин с кътъм дизайн
ПП Много от изпброените неща за който споменах ги няма и в проекти на големи фирми ама те са стартирани преди някой неща да се появят
ППП
Цялата тази функционалност я има за wordpress например с една камара платени и безплани плъгини и малко къстъм доработки и труд по интеграция а може да се направи изцяло къстъм цената ще е друга или с магенто и плъгини който са 7 морна цена + къстъм доработки, с опън карт с евтини плъгини и къстъм
а къстъм дизайна може да бъде пригодена като кожа...
ПППП някой ще каже ама то урдпресс е несериозен... мдам несериозен колкото този който го прави
може да си изцяло къстъм платформа за 10к-20к ако магазинта ти ми хареса като функционалност цялата ще си направя подобен за седмица две дори и да има всичко
че и тема ще си барна
остават няколко семици /месеци труд по пазарното проучване и контента
ПППП Магазини не правя