Пре-направа на сайт

Izvunzemen

Active Member
Рейтинг - 100%
11   0   0
Става въпрос за сайт с научно-популярни филми, с български дублаж и субтитри, почти изцяло български трафик. В момента е на безплатен хост и домейн от ово.бг което за съжаление до голяма степен спира развитието му. В сайта има над 800 филма, които се хостват от dailymotion.com средно се посещава от 1 000 души на ден.

Имам идея да развия сайта с платен хост и домейн, единственият проблем е, че нямам нужните способности за направата на нов сайт и за прехвърлане на филмите в него, нито имам средствата да платя на някой да извърши подобна дейност включваща нов дизайн и тнт. За това единственото което мога да предложа в замяна е ако някой се наеме с задачата да направи сайта да му предоставя пълен достъп до хостинга, който ще поръчам, за да може да го използва за лични средства (за сега съм се спрял на 150 гб пространство и неограничен трафик от суперхостинг).

Надявам се да има хора, които имат желание да ми помогнат!
Не искам нищо прекалено трудно, дори съм съгласен на готова система, която е променена по нуждите на сайта.

За сега темата е затворена, намерих точният човек, надявам се!

Последно редактирано:
От: Пре-направа на сайт

Дай сайта да го погледна и кажи дали си навит за съвместна работа по сайта.

Не е добра идея да си хостваш видеото в супера по добре да си седятт в dailymotion.com. Ако искаш мога да ти напря едно сайтче с html5 понеже от доста време се каня да го видя този стандарт :). В замяна искам едно линкче от твоя сайт към моя. Ако си навит пиши на лс.

Нямам намерение да хоствам филмите, имам в предвид да се прехвърлят като информация- ембед кода, име и описание. Пращам линка и на двамата.

Колко филма са?
И имаш ли фийд там, за да може да го издърпаме на автомат, да не се качват един по един.
Пусни ми линк и на мен да погледна.

Няма, преди време имаше човек, който обеща да ми помогне, беше събрал всичката информация чрез обхождане на сайта, но после компютъра му изгоря и изгуби всичко, което беше събрал, оттогава много и не сме си писали, защото видях, че няма голямо желание да се занимава.

мега лесно е и можеш да правиш много кинти от реклама ето

Става въпрос за сайт с научно-популярни филми, с български дублаж и субтитри, почти изцяло български трафик. В момента е на безплатен хост и домейн от ово.бг което за съжаление до голяма степен спира развитието му. В сайта има над 800 филма, които се хостват от dailymotion.com средно се посещава от 1 000 души на ден.[/B][/SIZE]

Мнението ми:

Обаче си пази твоя сайт в ово.бг предполагам, че е този filmi.оvo.bg Защото той ти е класиран в Гугъл, има хубав домейн и т.н. Оттам са ти посетителите. Новият сайт може да няма никакви посетители дълго време и да е безполезен.

Искаш да имаш приходи, нали? Трябва да си сложиш рекламен код от google adsense в сайта ти. Ще се появят реклами, хората ще кликат, а това ще ти носи пари. Мога да ти съдействам за това.

Знаеш, че много лесно може да разпространиш филмите във всеки сайт, който притежаваш, независимо какъв е като сложиш кода от dalymotion.com или youtube.com... Важното е сайта да е твой, за да сложиш реклами от Гугъл в него и да печелиш пари от кликвания на хората. Сайтът ти може да е всякакъв, във всеки сайт може да си сложиш кода. Въпроса е да е твой, а не да дадеш на някой друг да притежава хостинга.

Ако искаш по отношение да приходите ти мога да ти съдействам да пробваш още сега, надявам се да почерпиш после от печалбата.

Иначе домейн и хостинг за сайт може да ползваш и от най-евтините за общо 70 лв. на година. Мога да ти направя сайт и да ти покажа как сам да си го правиш много е лесно.

Ако нахакаш филмите в твоя сайт и отрежеш акаунта в дейлимоушън ще се случи следното: - сайта ти в ово ще изпадне от гугъл, а посетители в новият ти сайт няма да имаш, така че нищо полезно от това няма да излезе. Трябва паралелно да съществуват двата сайта, докато твоя личен стане така посещаем, както сегашният. За съжаление си затворник на ово.бг но това не е фатално.

Харесах си филмче от сайта ти по моите интереси и са ше си го хакна в моя сайт duhovno-razvitie.com, е това филмче:

[video=dailymotion;xy1884]http://www.dailymotion.com/video/xy1884_http-filmi-ovo-bg_shortfilms?start=8[/video]

Последно редактирано:

Да, това е сайтът ми, нямам намерение да премахвам напълно стария, просто ще сложа в него линк на видимо място и хората сами ще се пренасочат малко по малко в новия.
За сега намерих човек който ще ми помогне с направата, надявам се да стане добре, от много време исках подобно нещо и съм сигурен, че този път ще стане както трябва!

Почети малко из форума има много писано за такива казуси, и повярвай ми рано или късно, новия ти сайт ще го отнесе пандата, по начина по който си мислиш да го правиш. ;)

Да, това е сайтът ми, нямам намерение да премахвам напълно стария, просто ще сложа в него линк на видимо място и хората сами ще се пренасочат малко по малко в новия.
За сега намерих човек който ще ми помогне с направата, надявам се да стане добре, от много време исках подобно нещо и съм сигурен, че този път ще стане както трябва!

Честно казано малко жаргонът ми обягва и въобще си нямам на идея какво искаш да ми кажеш :(

От: От: Пре-направа на сайт

Честно казано малко жаргонът ми обягва и въобще си нямам на идея какво искаш да ми кажеш :(

Новия сайт не трябва да копира нищо от стария, в смисъл да не е 1:1 мета тагове, текст в страниците, тайтъл на страниците и така.
Но това може лесно да се избегне

извънземния бил си намерил точния човек, какво да заложа, че е нямалко сделка:)

От: От: От: Пре-направа на сайт

Съжалявам, но не мога да звуча научно, но виж колегата ти го изясни.

Ако искаш да местиш стария контент, на новия сайт и да запазиш и стария без да го пренасочиш, ще ядеш пръчка от гугъл, и то ще е на новия, защото:

1. Стария, предполагам е от доста време в индекса.
2. Основния домейн на който е сайта, е с огромно доверие в гугъл.

Дано съм бил по-ясен, но, ако не съм няма проблеми питай, за твое добро е, защото така както си го намислил, ще направиш голяма грешка.

You must spread some Reputation around before giving it to uphero again.
Новия сайт не трябва да копира нищо от стария, в смисъл да не е 1:1 мета тагове, текст в страниците, тайтъл на страниците и така.
Но това може лесно да се избегне

uni-web Благодаря, явно има много неща, които още не знам. Както се вижда от стария сайт нямам голям опит в дизайнерството и програмирането, за това потърсих помощ тук и сега се надявам сайтът да стане супер!

waldes Няма какво да ти кажа.... :D

Няма проблем, но това за което ти говоря няма много общо с програмирането ( като изключим направата на новия и пренасочването на стария към новия сайт ), по-скоро има общо с SEO и благоденствието на новият ти сайт.

uni-web Благодаря, явно има много неща, които още не знам. Както се вижда от стария сайт нямам голям опит в дизайнерството и програмирането, за това потърсих помощ тук и сега се надявам сайтът да стане супер!

waldes Няма какво да ти кажа.... :D

Сега ако дадете на пича и идея за новия домейн цена няма да имате

Не е казал, че ще почерпи за туй няма предложения. :D

Сега ако дадете на пича и идея за новия домейн цена няма да имате

По бира на предложение :D !

До админите: сложете, на формата pasteAsPlainText, че квото и да се копира в момента се поства копирано....

Горе