Здравейте бъдещи колеги. След дълго четене реших и аз да се включа в интернет бизнеса (по-тясно aff. marketing). Бихте ли могли да ми препоръчате продукт с който е най-добре да се започне, мисля да бъде с няколко отначалото, пък като натрупам опит за напред живи и здрави
. Разглеждах продуктите на ClickBank специално към секциите Games, Health & Body; бихте ли дали отзиви за тези категории (благодаря предварително, можете да препоръчате и други афф. програми).
За мен: на 20 години съм, уча и се занимавам с програмиране по-специално приложното, но мисля да кривна малко към Уеб. Целите на това което мисля да започна са натрупване на опит и докарване на някой допълнителен доход.
Мисля да напиша прост сайт относно продукта който ще промотирам и така малко по малко да навлизам в нещата.
Благодаря на хората в този форум, ще се радвам да стана и аз част от него. Поздрави
.

За мен: на 20 години съм, уча и се занимавам с програмиране по-специално приложното, но мисля да кривна малко към Уеб. Целите на това което мисля да започна са натрупване на опит и докарване на някой допълнителен доход.
Мисля да напиша прост сайт относно продукта който ще промотирам и така малко по малко да навлизам в нещата.
Благодаря на хората в този форум, ще се радвам да стана и аз част от него. Поздрави