dertre
Well-Known Member
В момента съм с Iphone 1, Iphone 3GS, Nokia 6500s, Nokia N70 и G6600 (тоя лоопския с оная кака дето пишела на непознати, че я сърби някъде ако се сещате за рекламата). Причината да съм с толкова телефони (не ги мъкна постоянно с мен а си седят с включени карти малко като домашни) е, че трябва да имам карта на всеки един оператор и отделно си имам 2 лични номера несвързани с работата ми. Та да ви кажа, в нас постоянно има включено зарядно за Iphone-ите защото ги зареждам през 1-2 дена да им **** на умните телефони. И WIFI изключвам (когато не го ползвам) и 3Г не работи и пак си пада батерията като се заиграя малко на някоя игра. Тоя Г6600 се оказа скрито съкровище. Цена без договор - 89 лв. (по спомен май сега е по скъп). Заредил съм го на 2 март в 04:00 съм го изключил от зарядно и днеска 14 март 05:22 батерията е с 1 паднала черта. Това са си 12 дена батерия без зареждане, а се говори с него повече отколкото с Iphone-ите. Нокиите са средна работа (карат по 3-4 дена, но там май батериите са за смяна). И накрая излиза, че някво китайско телефонче (HUAVEI е производителя) за 90 лв. е повече телефон (телефон - устройство за разговори, а не мини компютър или фотоапарат) отколкото телефони за по 200-300 лв.. Вие как се оправяте с батериите на тия нови телефони?!? Единственото временно спасение за момента ми е допълнителна батерия за Iphone и тя спасява положението (става и за Iphone i за 3GS).