От: Проблемите на днешните "Умни Телефони" или защо предпочитам телефон от 90-те
Айде да вдигна и аз темата
До миналото лято карах с една потрошена Nokia 5310 , взех я защото беше Xpress Music и уж да думка яко, ама думкаше... Както и да е. Та миналото лято в щатите го ползвах тоя телефон за часовник и аларма, по едно време си купих слушалки и го ползвах и за плеър, но за кратко. От там си взех ей
това за скромните 79$ . Малко му е вградената, но то е нарочно, за да го вземеш и след няколко месеца или година да ъпгрейднеш. Железен е, a qwerty-то е супер удобно. На лекции хората пишат в тетрадки, лаптопи и таблети, аз пиша на телефона - почти толкова бързо и безгрешно, колкото тия с лаптопите
Един сериозен минус - малка батерия. Държи по 3 дена на стендбай, но с малко разговори. Мен това ме дразни изключително много. Не че говоря много, не ме разбирайте погрешно. Но се нервя, ако ми се наложи днеска да говоря 3 часа и батерията да е на 40% , при положение, че сутринта съм я откачил от зарядното. Именно поради тая причина съм се насочил към
RAZR MAXX HD - телефонът е трепач, откъдето и да го погледнеш. Маааааааалко е overpriced, ама карай - батерията му държи до 30 часа разговори. Гледам разни коментари по нета, че хората го зареждат веднъж на седмицата при нормално ползване :lol: На всичкото отгоре си има всичко за един смартфон от висок клас (с изключение на NFC, ама на кой му трябва NFC в България?)
Ако не се кефите на смартфоните, винаги можете да направите като Блинки - една слушалка с 5-6 цвята, за разговори и един таблет, на който да си вършите работа
HF