Проблеми с КАТ

Днеска имах една ситуация с КАТ и ви моля за съвет:

Пътувам си с колата и решавам да си взема една баница и спирам на място на което не е означено престоя и паркирането, по късно се оказа че въпросното място е забранено и паркирането точно от днеска 05.03.12 година. Оставям колата на авариини, пред мен имаша още два автомобила и бегам до баничарницата за баница, в момента в които се връщам един полицай на стъклото на колата, всичко това става в рамките на 1/една/ минута. И го питам "има ли проблем господини" и неговата реплика е "вашите документи и документите на автомобила, знаете ли че тука забранено паркирането". И се почна обяснения, пишене на актове и тн.Не твърдя че не съм извършил нарушиението, но съмото отношение на "лицето" беше грубо, едва ли не съм извършил некво углавно престъпление. Дадеми да подпиша акта по който аз написах възраженията си - "Лицето написало акта за нарушение не ми се представи и не се идентифицира с документ. На въпросното място намя знак ограничаващо паркирането. Пред мен също имаше два автомобила които също бяха паркирали.Пътното плътно няма маркировка оказващо това". Докато пиша полиция чете какво пиша и взе доста да се ефектира и да възразява. От бързане или от това че бях доста изнервен по погрешка се подписах на мястото че отказвам да подпиша акта, в момента когато се подписах ченгето издърпа папката с думите "Отказвате да подпишете акта, добре".
Каза му че искъм да го подпиша, но не предостави повече. Звънех на 112 да пратят друг полицай, от тамка ме свързаха с местното РПУ, обясних им за какво става въпрос, записаха ми телефона и имента и казаха че ще се свържат с мен. След две минути му звани телефона на ченгето и 5/пет/ минути се обясняват по телефона, не знам за какво. След разговора въпросния полицай най-нагло си ме изгони с думите "Айде махай се от тука, приключих с теб", като не ми даде нито препис от акта нито ми върпа контролния талон.

Не че съм за тия 20 лева, просто ми писна от полицайщина и от хора които са минали една школа от една година, а аз 20 години съм се мъчил да се образовам и едва ли не те са до БОГА и имат всякакви права без задължения


Сори за правописните грешки, ама съм малко изнервен
 
От: Проблеми с КАТ

Как няма , той трябва да си вземе талона от полицията, нали полицая му е взел талона без никакво обеснение..
 

Горе