Проблеми с хлебарки - гризачи - вредители
Аз използвам тези... колкото и да не ми се вярваше... вършат работа.
Райд - примамка за хлебарки
И аз използвам на тази марка спрея, но какво да ти кажа, явно е по-сериозно положението, отколкото си мислех..
На къщата ни, преди известно време имахме котка, която много си ги ловеше, но това не е определено решение, при положение, че се множат адски бързо и по много.
За съжаление това е една от най-гнусните напасти. Други мои приятели си бяха взели паяк, който си щъкаше и си ги ловеше без никакъв проблем. За жалост, малко хора изпитват симпатии към тези животинки. Аз лично много харесвам паяците. Никога не съм убивал - хващам ги и ги пускам. Не ми дава сърце. Но и това не е добра алтернатива. Забелязах, че където започват да се навъждат хлебарки, неизбежно започва да има и паяци. Ако имате прекалено много паяци, говорим за нещо сериозно и като население от хлебарки. Поне това показва опита ми на човек, живеещ в блок.
Аз да питам -
изтребването на хлебарките не означава, че сте се отървали от тях на 100%. Говоря за пръскане в един апартамент, не вход или етаж. Горко им на хората, живеещи около пазари, закусвални, зле поддържани ресторанти, складове. Знам, че там шанса да имаш е в пъти по-голям.