За да не изпуснеш новите голи снимки на Анна Курникова. И аз така имам една в gbg и там е пълен цирк. Влизам, за да си я чистя само, защото нали има някаква тъпня за това, ако не си активен да ти я чистят.
Не мога да повярвам, че още има баничарки със сайтове и всичко и плеснали мейл в абв. Чак ми се доповръща като го видя това. Това значи, че са доста заседнали технологично.
Да, доста спрели бизнеси има. И някак това е част от тяхното амплоа. Аз още ползвам тази поща с изцяло тестова цел, за да видя какво ново ще се сервира от там. Сори, че така се изказвам, но и на мен доста проблеми ми е причинила през годините. Един от проблемите е влизам и нямам съобщения, дори по едно време си мислех, че са ми изтъркали акаунта. Но поне ме отърваха от спама трупан в тези 180 дни. Получавах какви ли не неща. От пенис екстендъри до да се женя за някакви рускини онлайн.За жалост abv, е доста лош избор за имейл в 21 век, доста хора страдат от тази поща, аз също съм ползвал abv, преди 10+ години, но след като беше хакнат спрях тотално. Все още явно има глупави базови проблеми. Доста бизнеси, като цяло във България са спряли.
Малко след опандизването на Вожда Слънце. Абе няма случайни неща.Сякаш малко ни бяха инфлацията, цената на олиото и идващата енергийна криза, ами сега и това...
Не е DMARC, към днешна дата дори сериозни брандове с всички нужни и правилно настроени записи в DNS зоната, като SPF, DKIM, DMARC, та дори и rDNS на smtp-то имат същия проблем. По мои наблюдения изобщо не става въпрос за ARC протокола. Мейлите пропадат някъде в нищото - нито се връщат при изпращача с грешка, нито се доставят до Junk/Spam директориите на получателите, дори и с понижена trust оценка.И аз го забелязах, че някои писма пристгат с дни по-късно, а други май не. Не знам дали не е проблема с DMARC на домейн емайлите, от които се изпращат писмата.
Всъщност развъртат се май между техните машини, за да да се поеме от свободната в момента, като в някои случаи, ако няма "свободна" да поеме, той потъва, както каза в нищото. Нещо такова ми се върви в главата. Но само предполагам, защото не мога да си го обясня по друг начин.Не е DMARC, към днешна дата дори сериозни брандове с всички нужни и правилно настроени записи в DNS зоната, като SPF, DKIM, DMARC, та дори и rDNS на smtp-то имат същия проблем. По мои наблюдения изобщо не става въпрос за ARC протокола. Мейлите пропадат някъде в нищото - нито се връщат при изпращача с грешка, нито се доставят до Junk/Spam директориите на получателите, дори и с понижена trust оценка.
Gmail е на светлинни години от това недоразумение abv.bg. Дори не знам защо си се отказала. Каквото и да е си го получила или в спама или е върнало към този, които го праща. Мейл услуги като abv.bg и mail.bg - там ще си късметлия ако попадне в спама. Но както стана ясно всичко влиза в инбокса. Това са пощите, които без никакъв проблем ще ти пуснат мейл с прикачен зип от супер изкривен домейн. Ако имаше статистка за хора заразени през мейл, abv.bg щеше да обяви класацията. Първо ще си влезе като пич в инбокса и второ потребителя имащ поща там, като официална за комуникация, ще е на ниво да кликне на всичко.ВърнА се. Спамът е получен, за друга кореспонденция не знам.
Аз честно казано не харесвам G-mail. Когато съм правила регистрация през тая поща, никога не съм получила линка за верификация.
абв-то само веднъж не ми върна линк - при опита ми за електронно преброяване.
Да, точно. Abv за жалост не се развива, поне аз лично не виждам, доста бизнеси още ползват abv и всичките им клиенти знаят техният abv имейл, сигурно тогава е зор да се смени.
Това лесно се променя. Аз смених yahoo с gmail точно за месец. Да, в стария мейл слагах подпис в новия в него, но едно е важно, да имаш смелостта и стратегията да го направиш. Другият вариант е да заседнеш в миналото с пощата си. Хората вече правят конферентни колове, апийнтмънти, чат румс през такива услуги, тия не могат да хванат настинка с техните бози дето са си ги натворили. А, ако си спомняте добре хостинга зад тях бе хост.бг, още една издънка на дигиталния свят.Да, точно. Abv за жалост не се развива, поне аз лично не виждам, доста бизнеси още ползват abv и всичките им клиенти знаят техният abv имейл, сигурно тогава е зор да се смени.
Аз ги ползвам (платения ВПН с пощата) и съм много доволен до момента.Юзърите по европата ползват главно : Gmail, Outlook, Yahoo
Чух добри думи за ProtonMail, ако някой я е пробвал да сподели.
Не е вярно. НаШте блокират Разпореждане от високоИмах подобни драми с майлбг и при разгова с админ ми каза, че от доста време имали проблем с някакви рестрикции от чужбина. Колко е вярно нямам идея, но наистина проблем имам само когато тябва да получвам нещо от сървъри извън България. В БГ нямам никакъв проблем.
[email protected] с какво е по-различно? И mail.bg и abv.bg могат да са престижни за бизнес, училища, общини въпроса не в тях а в това как се управляват.Вие говорите за бизнеси, ама знаете ли колко е трагично когато училища, общини, и т.н. ползват лични абв профили ... има и от типа [email protected]