Проблем: Скрити китайски Meta заглавия и Мета описания в Google

Diyan1234

Member
Здравейте,

Забелязах, че в търсачките, като google u yahoo при ключови думи - site:iskambg.com ми излизат доста страници с китайски/японски мета заглавия и описания. От админ панела на сайта за мета описания и заглавия са си тези които съм писал аз, но при търсачките излизат други. Имате ли представа защо се получава така? Преди около 2 месеца имах инсталиран модул (вече съм го изтрил) "изпрати на приятел" през който китайски ботове изпращаха спам съобщения.

Прикачам скрийншотове
 

Прикачени файлове

  • screenshot 1.jpg
    screenshot 1.jpg
    179.8 KB · Преглеждания: 24
  • screenshot 2.jpg
    screenshot 2.jpg
    173.5 KB · Преглеждания: 19
Преди около 2 месеца имах инсталиран модул (вече съм го изтрил) "изпрати на приятел" през който китайски ботове изпращаха спам съобщения.
!
 

Забравих да поясня, че имам съмнения, че тези спам съобщения може да са причина за тези китайски мета заглавия и описания. Но дори те да са причината не ми е ясно как мога да реша проблема.
 
Какво мога да направя в този случай? Ако копирам базата данни с продукти/категории/атрибути + папката със снимки и ги прехвърля на нова инсталация на престашоп би ли решило проблема?
Би решило проблема ако:
-нямаш вирус на самия компютър
-смениш паролите свързани със страницата
-не ползваш nulled теми, добавки и т.н.
-няма зловреден код вече добавен в някой java script, php код, htaccess и т.н
 
Проверил съм си компютъра за вируси и нямам, паролата за достъп до сайта също съм сменил. Имах един модул теглен от руски форум, който беше добавил зловреден код в около 1600 файла. От хостинг компанията преди 2-3 дни изтриха всички зловредни кодове. Смятам да инсталирам чиста инсталация на престашоп и да прехвърля само базата данни и снимките. Според мен така ще е най-сигурно, че в някой файл не е пропуснат зловреден код.
 
Какво мога да направя в този случай? Ако копирам базата данни с продукти/категории/атрибути + папката със снимки и ги прехвърля на нова инсталация на престашоп би ли решило проблема?

Да - би трябвало
 

Горе