Да колега, това е може би водещата идея на тази тема.
Форума е посещаван от абсолютно голяма аудитория потенциални клиенти, а и се индексира в Google по определени ключови думи, така, че маркетинговата стратегия е в пълна сила както казваш.
Сайтът/магазинът посочен в линка си зарежда абсолютно приемливо и нормално и няма никакъв смисъл да коментираме оптимизирането му откъм скорост. Може по определени критерии да зарежда милисекунди по бавно, но нека се вземе в предвид насочеността и идеята на първа страница да се показват много продукти. Няма как сайт със слайд и 20-30 продуктови снимки да зарежда като обикновен html сайт. Нормално е, собственика не бива да се притеснява откъм бързодействие. Аз лично като си търся продукт и обикалям в нета, не вземам хронометъра и да засичам за колко ми зарежда сайта.
По скоро в сайта има много други недовършени неща: например много ме дразни не преведените неща в него. Човече, виждам платил си да ти го направят. Вероятно и не малка сума. Изискай да преведат на български всичко. Доста труд е хвърлен в сайта, а накрая сте се отказали. Подозирам, че има и финансови недоразумения с програмиста, в предвид тези дребни пропуски оставени ей така, а и търсенето на помощ във форума за неща които би трябвало програмиста ти да е в час.
Освен това и този домейн както каза колегата по горе "auto". Яко е, но ако продаваш всичко друго, но не и аксесоари за спане. Ако някой търси асоциация го оприличил по скоро към продажба на лодки, кораби, самолети но не и това което е в момента. Та един домейн струва 15-20 лв?
И ако някой те е подвел/да не кажа излъгъл/, че по важни за тоят сайт ключови думи илизаш някъде в челните позиции на google, се е пошегувал сериозно с тебе.
Пробвай от друг компютър или накарай някой твой приятел от друг град да напише в търсачката най-важната дума за продажба за твоят бранш и виж къде си. Аз не ти намерих сайта до 6 страница.
Критична бях, но мисля има защо.
Поздрави за маркетинговата стратегия и успех.