voic4e
New Member
От: Проблем на работното място...
rradev, не разбрах по какъв начин Интернета пречи на ISO-то, може ли да споделиш?
Готина история, coolice!
Аз уви нямаше как да дочакам 2-я източник... наложи ми се да напусна, щото бачках в ЖП-то, обаче съкратиха групата, в която бях и единственото, което ми предложиха, беше на една шибана гара близо до Сз. По 2 часа път от Плд до там и 2 обратно, ставане в 4:30, прибиране в 19:30... може би не съм стъпил и 5 пъти там.
Обаче реших да не си търся работа засега, щото ако пак се хвана на работа, ще си остана плъхчето във въртележката (от играта на Кийосаки) още N години. Сега се опитвам да изляза от ситуацията като freelancer и се каня скоро да пусна едно сайтче, пък да видим дали ще извадя късмет да потече пасивен доход. Ако не - по-нататък
rradev, не разбрах по какъв начин Интернета пречи на ISO-то, може ли да споделиш?

Готина история, coolice!

Обаче реших да не си търся работа засега, щото ако пак се хвана на работа, ще си остана плъхчето във въртележката (от играта на Кийосаки) още N години. Сега се опитвам да изляза от ситуацията като freelancer и се каня скоро да пусна едно сайтче, пък да видим дали ще извадя късмет да потече пасивен доход. Ако не - по-нататък