Проблем с 'Контактна форма'

От: Проблем с 'Контактна форма'

въвеждаш хората в заблуждение
първо казваш, че пимото ти идва на мейла
после, че идва само линк към Гоогле док където може да си го видиш...

директно на пощата получаваш всяко едно съобщение

Дава ти и линк да си влезеш в гугъл докс, да си го прочетеш.

трябваше да споменеш и това, че за да отговориш на човека, трябва да копираш имена, мейл, цитат от неговото съобщение (за да се сети за какво иде реч) и всичката друга информация която си изискала преди това от него...

според мен това не е удобно при такива сайтове...за прости блогове в blogspot или html, става....

въвеждаш хората в заблуждение
първо казваш, че пимото ти идва на мейла
после, че идва само линк към Гоогле док където може да си го видиш...

трябваше да споменеш и това, че за да отговориш на човека, трябва да копираш имена, мейл, цитат от неговото съобщение (за да се сети за какво иде реч) и всичката друга информация която си изискала преди това от него...

според мен това не е удобно при такива сайтове...за прости блогове в blogspot или html, става....
Ето това се получава на имейла:
----------------
Вижте промените в документа си в Google „Форма за поръчка“: Кликнете тук

Потребител извърши промени на 20.12.12 от 16:01 до 16:01 (Източноевропейска часова зона)

Записът е вмъкнат, Изпратен е формуляр

Отворете текущата версия на документа си в Google „Форма за поръчка“: Кликнете тук

Предоставено от Google Документи
---------------------
Това е, просто ме домързя миналия ден да копирам и да го покажа. Достатъчно удобно е за мен, а и за много други хора, който иска нещо по-сложно, да си направи, какъв му е проблема.

От: От: Проблем с 'Контактна форма'

но явно попадам само на дизайнери. :)

И как го прецени това?

Интересно е когато не разбираш нищо от програмиране и ти се дава код от човек който сам си пише всичко по сайтовете и не ползва готови системи да говориш така.

Само ще ти кажа, че по-горе написаният код не само работи ами и работи на всички сайтове които са ми минали през ръцете, а повярвай ми те не са малко. Друг обаче в въпроса в правилното му използване, а това, че ти не можеш да го използваш както трябва си е лично твой проблем.

От: От: Проблем с 'Контактна форма'

Ето това се получава на имейла:

Знам какво се получава на мейла
но ти каза, че съобщението което съм получил мога да видя в gmail
а то не е така

трябва да се отбележи и , че за да отговориш на дадено писмо - трябва да копираш - ръчно, едно по едно информацията от google documents
а това според мен е ненужно губене на време, досадно и непрактично

Пич пробвай като правиш файла с формата да го правиш с notepad++ - даваш му да е charset=utf-8 и му дай от менютата горе Encoding UTF8 w/o BOM , защото може би го save-ваш с обикновен notepad и става мазало просто.

Горе