nedovolensobstvenik
New Member
Здравейте, скоро започнах един новинарски сайт, още го дооправям всъщност. Появи се някакъв супер досаден спамър, който просто няма как да разкарам или поне не знам как да го направя. Осира ми всяка тема по няколко пъти, като му изтрия акаунта си прави нов. Писах му, че ще го съдя по ЗЕТ, той наглецът ми писа, че бил в Англия на бригада и не съм можел да го осъдя от БГ, после ми вика, "не се занимавай с глупави новинарски сайтове ами се заиши в tochica.com" :shock::shock::shock: Пробвах и по IP да го разкарам, той влиза от друго...няма отърване. Писах на блогър да му разкарат скапания блог, не го махат, писах на тия от точица, че техен потребител спами, никаква реакция...
Моля ви кажете ми какво да го правя, честно казано ми се ще да му теглят една яка глоба, защото дори и да се разкара от моя сайт ще продължи с глупостите по други, а е супер нагъл и нахален. Възможно ли е законът да вземе мерки или ще си останат нещата така. Или ако не е законът някаква институция, не знам и аз вече Просто се чувствам безсилен...
Моля ви кажете ми какво да го правя, честно казано ми се ще да му теглят една яка глоба, защото дори и да се разкара от моя сайт ще продължи с глупостите по други, а е супер нагъл и нахален. Възможно ли е законът да вземе мерки или ще си останат нещата така. Или ако не е законът някаква институция, не знам и аз вече Просто се чувствам безсилен...