Ами нали казаха че трябва да се премахнат всички промо неща от сайтовете.. накрая да не кажат не сте спазвали нещата ..
аз не съм получил такъв мейл.Това означава да махнеш рекламните елементи които си ползвал от тях.
След това пратиха мейл, че не трябва да има: скрийншоти, информация какви плетежни средства се ползват и т.н.
Ако имаш пронгози и... най-лесно е като си прочетеш мейла.
Ако не махнеш скрийншотовете и нещата за разплащателните методи просто за вбъдеще няма да бъдеш одобрен ако решиш да правиш нов афф акаунт
Никога не е толкова резонно колкото изглежда.... Пък и колко години досега поне при мен не е имало такива минуси - точно след решението за прекратяване на партньорството. Изглежда си съмнително - дано не съм прав и не режат по тоя начин.Като цяло вчера нямаше много изненади в тиража .. и може би е резонно ... виж днес след издънките на Интер и Челси ... и ако има още някоя до края на вечерта - утре ще се очаква да е положителен баланса ...
Мой познат ми показа сметката с 400 потребители и 600 000 евро депозитите и на -100 000 евро от три годиниА минусите продължават да валят , от както обявиха това решение , че няма да сме партньори вече нямам ден с положителен баланс - чак да се зачуди човек как стана така изведнъж ако не е манипулирано...