Проблем с добавяне на хора в групи (бързата процедура)

webmast367

Well-Known Member
Здравейте, няколко дни ползвах едно Java Script-че, код в конзолката който да добавя набързо приятелите Ви в дадена група. Донякъде беше удобно, донякъде не, защото като минат 520-30 човека и блокира профила да не може да добавя повече хора за известно време.

Изписва, че поради бързото добавяне профила е временно блокиран за тази функция. (500 човека ги вкарва за секунди)
Проблема не беше толкова сериозен до преди малко... Когато започна да добавям, веднага ми изписва съобщението за бързото добавяне (още при 50-60 добавени) и блокира пак профила, но този път ме изхвърля и ме кара да разпознавам приятели......

Пише, че поради сигурност ме кара да потвърдя профила си разпознавайки приятелите ми, а причината е че УЖ някой може да е въвел паролата ми в огледало на Facebook, или някакъв фишинг, нещо такова...

6-7 профила един след друг и се случва едно и също при всеки един...........

Някой има ли, който се занимава с пълнене на групи, сблъсквал ли се е с подобен проблем, или знае ли някакво решение на проблема?

Съмняваме, че са засекли Java Scripta и от там блокират автоматик... Някой знае ли по-удобен и безболезен начин? или какъвто и друг да е, стига да не ми литват профилите......

Може да споделите тук, или на лично съобщение!
АКО НЯКОЙ ПРЕДОСТАВИ ГОТОВО РЕШЕНИЕ СЪМ СКЛОНЕН ДА ЗАПЛАТЯ!!!
Благодаря!

Спомни си какво си говорихме на лични ;) И другия път не бъди толкова остър с човек който ти дава приятелски съвет. Очевидно се оказах прав :) Тая работа със скриптове не става. Поне не и неграмотно направени.

Спомни си какво си говорихме на лични ;) И другия път не бъди толкова остър с човек който ти дава приятелски съвет. Очевидно се оказах прав :) Тая работа със скриптове не става. Поне не и неграмотно направени.

Помня, помня, каза че нямало как да се добавят по 20 000 човека на седмица, а аз те успорих :) Съвета ти недолових, както и да е нямам време да си лафим :)

Помня, помня, каза че нямало как да се добавят по 20 000 човека на седмица, а аз те успорих :) Съвета ти недолових, както и да е нямам време да си лафим :)

Ама то очевидно няма такъв начин. Добавяш ги и губиш профилите. Едва ли си способен да разпознаеш снимките. Има си методи как да си добавят хората. Със обикновени скриптове не става. Става или ръчно или чрез хубаво написан скрипт. Намекнах ти за това, ти не ме разбра, това е твой проблем. Съвсем нормално е да ти блокират профилите, след като използваш услуга по начин нарушаващ правилата и.

Ама то очевидно няма такъв начин. Добавяш ги и губиш профилите. Едва ли си способен да разпознаеш снимките. Има си методи как да си добавят хората. Със обикновени скриптове не става. Става или ръчно или чрез хубаво написан скрипт. Намекнах ти за това, ти не ме разбра, това е твой проблем. Съвсем нормално е да ти блокират профилите, след като използваш услуга по начин нарушаващ правилата и.
Дай характеристиките за "хубаво написан скрипт", че иначе поста ти е празни приказки.

Дай характеристиките за "хубаво написан скрипт", че иначе поста ти е празни приказки.

Това си е лично knowhow и дали и с кого ще го споделя си е моя работа. Очевидно, че не е толкова лесно да се направи такъв скрипт. Изискват се опит и познания. Фб винаги ще бъде по-хитър от нас.

Аз имам такъв скрипт добавя ми по 200 фена на ден без забрани на 1 профил но никога не бих го споделил :) има вариант това да се прави но истината е че трябват много профили за да се получи нещо в хиляди :)

Аз имам такъв скрипт добавя ми по 200 фена на ден без забрани на 1 профил но никога не бих го споделил :) има вариант това да се прави но истината е че трябват много профили за да се получи нещо в хиляди :)
Така като се изказвате, все едно е нещо свръх...
Всеки що годе грамотен може да си напише един прост js, в случая проблема на автора е, че не е сложил лимит за деня а не в самия скрипт.

Така като се изказвате, все едно е нещо свръх...
Всеки що годе грамотен може да си напише един прост js, в случая проблема на автора е, че не е сложил лимит за деня а не в самия скрипт.

Така е. Скрипта е елементарен, но интересна е логиката която се имплементира. Какво да се направи и как. Доста повече тънкости има от 200 души на ден. Самият фейсбук е така имплементиран, че не можеш да добавиш всички свои приятели в група през сайта по нормалния начин. Правете си сметка дали ако го направите някак си няма да им светнат лампите. И още куп други неща.

Така е. Скрипта е елементарен, но интересна е логиката която се имплементира. Какво да се направи и как. Доста повече тънкости има от 200 души на ден. Самият фейсбук е така имплементиран, че не можеш да добавиш всички свои приятели в група през сайта по нормалния начин. Правете си сметка дали ако го направите някак си няма да им светнат лампите. И още куп други неща.
А отговора е на един сърч в гугъл, както си го намерил и ти тоя скрипт.

Благодаря на всички за акълите, хейта, и трупането на коментари!

П.С ОПРАВИХ СИ САМ ПРОБЛЕМА.
Написах си нов скрипт САМ, направих си колко човека да ми кани, да вкарва на секунда по 1 човек и т.н.
Реших проблема и с потвържденията!

ИХА ТОКУ ЩО СПЕСТИХ 4 цифрена сума :D :D :D

ТЕМАТА Е ЗА ЗАКЛЮЧВАНЕ. Благодаря!

@Sky е прав, цялата "хакария" е, че скрипта ти няма delay, както и да е коднато, то ще върши една работа, важното е да има delay, щото от фейса явно имат някакви хватки и проверки как се добавят приятели, то и нормално, сега голяма корпорация са, оставаше и да нямат някакъв reject като и пуснеш 100 requests за 2 секунди.

А отговора е на един сърч в гугъл, както си го намерил и ти тоя скрипт.
Моята услуга е изцяло ръчна! Има си причини за това. Просто става по-бързо и удобно. А и няма опаснност за групата на клиента и профилите ми. Мисля, че е показателен броя на доволните клиенти.

А що се отнася до забавянето, фб има доста повече филтри от това. Ама успех на всички разбирачи :) Поне 10 души са се изредили да предлагат същата услуга от как го правя аз, но само аз съм се задържал. Може би има защо.

Последно редактирано:
Моята услуга е изцяло ръчна!

А що се отнася до забавянето, фб има доста повече филтри от това. Ама успех на всички разбирачи :)

Колега, да уточня че нямам нищо против теб, и който и да е било в форума!
Само искам да ти кажа съвсем приятелски, че ако всички мислеха като теб, щяхме да мрем от глад ;)
И изобщо не си прав! Филтри, IP-та и всякви др п*тки майни мога да ти ги оспорвам докато сме живи ;)

Всяка една дейност винаги е имала и ще има вратички с които хората да заобикалят дадени правила, защити и квото се сетиш. Аз мога ръчно да добавя същия брой хора, както и автоматично, процеса който отнема е почти същия, само дето аз докато ти пиша в момента добавям хора (разликата между нас) И двата начина са еднакво реални, легални и прочие. Потребителите са едни и същи!

Все едно да ми спориш за фейсбук лайковете, добавил съм милиони фенове последните 5 години, ама го правеха само 10-20 човека, като накрая останаха 1-2, защо ли? защото повечето като теб казват не може, или нещо др, а другите като мен намират алтернатива!

Хайде успех на всички, както каза тук сме да си помагаме, който не може да помогне поне да не вреди на останалите, или да дрънка глупости :)

Винаги има вратички. Ръчното добавяне е губене на време. Винаги има как да се излъже фейсбук. Просто е въпрос да намериш правилният начин :) Радвам се за колегата че го е открил :)

Скрипт за 200 човека на ден? :D
200 човека се добавят ръчно за има няма 3 минути. :confused:

Горе