Vladimir Dimitrow
Member
От: Проблем с новата версия (3.5) на Wordpress
От бекъп-а, който се предполага че си направил преди ъпдейта
Абе тези могат ли да засерат точно това, което ги прави добра блог платформа. Аз не мога да публикувам сега - една почивка от няколко дни май ще е. Да се молят хората с информационни сайтове да не се случи нищо важно и значимо,Еми на мен лично новата медийна библиотека не ми е удобна, може би защото съм си свикнал със старата - незнам. Иначе това с липсата на редактора се оправя по написания от мен по-горе начин Няма да мине много време и ще се п0яви и малък ъпдейт с фиксове - 100% :wink:
Абе тези могат ли да засерат точно това, което ги прави добра блог платформа. Аз не мога да публикувам сега - една почивка от няколко дни май ще е. Да се молят хората с информационни сайтове да не се случи нищо важно и значимо,
Хората с нещо важно имат backup до като се пусне фикс. Или поне би трябвало :lol:
След като минах на новата версия 3.5.1 над заглавието на всеки пост има следното:
Notice: Undefined offset: 0 in /home/cheti/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 1067
Някой има ли подобен проблем или идея за какво става въпрос?
Кое да оправят?
Уордпреса си е наред (неска изтествах и ъпгрейднах една камара сайтове).
Може да чакате единствено някой да ви оправи прецаканите плъгини.
Или засраните скриптове дето сте копипейстнали нейде от широкия Интернет.. Там вече ще е мъка.
Undefined offset: 0 in /home/cheti/public_html/wp-includes/capabilities.php on line 1067