Проблем с плащането на домейн

danko6

Well-Known Member
Здравейте колеги.
Имам проблем с плащането на домейни в godaddy с карта.
Тръгвам да си взимам някой промоционален домейн (с код) и въвеждам данните на картата,като в нея разбира се има пари,но като дам да плати ми изписва това:

Unfortunately, we are unable to process your purchase using this form of payment. Please utilize another form of payment, or contact (480) 505-8855 for further assistance.


Пробвал съм с две карти,същата работа.На какво може да се дължи това ?
Благодаря предварително
 
От: Проблем с плащането на домейн

Няма ли запознати с проблема :( ?
Ако се намери някой който да ми закупи 1 промоционален домейн преди да успея да оправя плащането с картата, ще съм му много благодарен (аз ще си патя в paypal) :)
Поздрави
 
От: Проблем с плащането на домейн

Проблемът е такъв, че повечето промоционални домейни са само за USA и Canada, затова излиза такова съобщение.
 
От: Проблем с плащането на домейн

danko6, по скоро е от картата.Аз имах същия проблем с дебитни карти от Райфайзен, с едната можех да плащам, а с другата не.Отидох в банката и от там ми обясниха, че зависело през кой посттерминал минавало и не знам си какво още беше и се принудих да си изкарам карта от ДСК точно заради този проблем.Правил съм и друго, опитвам се да платя докато приеме плащането и понякога е минавал номера. :)
 
От: Проблем с плащането на домейн

Много ме съмнява да е заради картата, защото имах 2 промоционални кода, с първия домейна струваше около 1$, а с втория около 5$. Пробвах с първия код не стана, пробвах с втория стана. Опитите бяха с една и съща карта Visa Electron от ПИБ.
 

Горе