Fozzy Well-Known Member 8 Февруари 2013 #1 Здравейте! Опитвам се да пусна тема в раздел "Продава се" на пазара, но не успявам. Задължава ме да въведа prefix, но нямам опцията за това. Само при мен ли е така?
Здравейте! Опитвам се да пусна тема в раздел "Продава се" на пазара, но не успявам. Задължава ме да въведа prefix, но нямам опцията за това. Само при мен ли е така?
dimitar_ak Active Member 8 Февруари 2013 #2 От: Проблем с пускането на тема Ей сега пробвах и при мен е така.
Fozzy Well-Known Member 8 Февруари 2013 #4 coolice каза: пробвайте сега трябва да излиза... Увеличете... Готово е, мерси за навременната реакция.
coolice каза: пробвайте сега трябва да излиза... Увеличете... Готово е, мерси за навременната реакция.
genchosam Well-Known Member 9 Февруари 2013 #5 От: Проблем с пускането на тема И аз ще се възползвам от темата,когато правя подробно търсене по "ник" ми изписва: vBulletin съобщениеSorry - no matches. Please try some different terms. Увеличете... .
От: Проблем с пускането на тема И аз ще се възползвам от темата,когато правя подробно търсене по "ник" ми изписва: vBulletin съобщениеSorry - no matches. Please try some different terms. Увеличете... .