Пробвах с него. Там не ми отчита нито едно посещение, а в тухо ми показва. Възможно ли е да има такава разлика.
да възможно е ако не е поставен правилно кода ,а по отношение на тиксото покзва резултатите но някой път се бъгва и минава време 2 -3 седмици докато ти покаже референциите.Но има и друга алтернатива за онлайн резултата на момента с 1 минут разлика whos.amung.us аз лично го ползвам на доста сайтове
Весели празници на всички и да използвам да поздравя и админите на форума(не са четки,хахах)така ми дойде
да ест. сложете го :
<!-- KRAI NA TYXO.BG BROYACH -->
тук е вашия аналитикс
</body>
</html>
да ест. сложете го :
<!-- KRAI NA TYXO.BG BROYACH -->
тук е вашия аналитикс
</body>
</html>
Влизаш в аналитикса, цъкаш на профила в който ти е сайта, Подпрофили на уебсайтове, даваш редактиране, Проверка на състоянието [?] и гледаш : ако пише Състояние на проследяването: Готово Получават се данни си ок, ако ли не, малко по-надолу имаш код който трябва да сложиш в твоя сайт. Слагаш го и пак проверяваш дали се получават данни
Не знам дали изобщо имаш аналитикс акаунт, затова: http://www.google.com/analytics/
Регистрираш се и си добавяш сайта. После следваш стъпките на Вико:
Слагането на самия код е автоматизирано в Преста-та. Има модул за аналитикс. Активирай го от Back Office >> Modules >> Stats Modules (най-долу)
При активирането на модула, той сам ще те попита за код-а, който си взела от Гугъл Аналитикс-а ...
Успех!