PyramidSeo
Member
Имам проблем с харда появиха се лоши сектори компа е стар ползвам го само за информация в нета. Проверих здравето на харда с hdd sentinel и е на 22% качих го до 28% с помоща на hdd regenerator и това е. След всеки преинстал след рестарт се скапва уйндолса сложих линукс и там прави проблеми едва върви супер много ми сече а преди не беше така 40гб макстрор е .
Някой има ли идея дали мога да го оправя с някакъв софтуер или ако някой има някой стар хард който ще го хвърля или не му трябва да ми услужи съответно за малко пари или без пари доставката ще я платя. Честно казано не ми пука големината или марката му.
Нямам твърде време да обикалям и търся из града за некой хард втора ръка та някой ако има идея моля споделете
Някой има ли идея дали мога да го оправя с някакъв софтуер или ако някой има някой стар хард който ще го хвърля или не му трябва да ми услужи съответно за малко пари или без пари доставката ще я платя. Честно казано не ми пука големината или марката му.
Нямам твърде време да обикалям и търся из града за некой хард втора ръка та някой ако има идея моля споделете