Re: От: Проблем с хостинг ИЦН
Не, твоето е наглост, защото веднага щом видя, че се предлага решение чрез смяна на хостинга, опонира конкурента си като в същото време искаш да си представиш алтернативата за хостинг решение от твоя подпис..
защо пък да е наглост на драго иазкаването му в стил да не става стане вълчи бизнес хостинга
и дева ли иска да си представи като алтернатива ултима струва 4,68 лева при драго няма шеърд има само впс който е с почти 500 процента по скъпа услуга така че не конкуренция
иначе герила маркетинга е разрешен във форума а форума ще реши кое е прекалено нагло ама ще представя ситуацията като във авто форум пък форума да си вади мения
генерик авто форум пишат клиенти, влиза клинет на рено и пише имам проблем товари се двигателя... част от участниците му казват имаш проблем със софтуера трябва подобрения който за щастие са лесни....
Представителя на шкода се намесва казва че имат специална шкода със софтуер който не товари двигателя
Представителя на мазерати казва че не е хубаво да се продава така агресивно да не стане нишата вълчи бизнес
Някой участник обвинява мазерати че се опитва да продаде на първия решение и продавал понеже имал линк в подписа, което не може да е вярно поради различния ценови клас на услугите
webmasters мдам не звучи ли като сапунка
иначе най лесното за потребителя и му се решава проблема засега слага с три клика Hyper Cache Extended активира и гледа какво става... аз съм сигура че 80% ще му реши проблема засега след време ако не му стига може да смени хостинга решението си е негово...