manqga Member 19 Септември 2012 #1 Колеги помагайте.Влизам днеска в сайта ми давам галерията със снимки и гледам снимки няма,само рекламите стоят на страницата.Незнам кога и как са изчезнали.Плъгина е активен.
Колеги помагайте.Влизам днеска в сайта ми давам галерията със снимки и гледам снимки няма,само рекламите стоят на страницата.Незнам кога и как са изчезнали.Плъгина е активен.
manqga Member 19 Септември 2012 #2 От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ Направих тест с нова галерия,качих в нея нова снимка но и тя не се показа.
От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ Направих тест с нова галерия,качих в нея нова снимка но и тя не се показа.
coolice Owner 19 Септември 2012 #3 хъм не точно същия проблем ама ми бяха изчезнали всички постове от един блог, базата се беше бъгнала дадох и рипеър от контрол панела и се оправи
хъм не точно същия проблем ама ми бяха изчезнали всички постове от един блог, базата се беше бъгнала дадох и рипеър от контрол панела и се оправи
manqga Member 19 Септември 2012 #4 От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ Много странно а кода си стои а снимки няма
D diamond65 New Member 2 Октомври 2012 #5 От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ manqga каза: Много странно а кода си стои а снимки няма Увеличете... При мен има същия проблем. Явно това е масово явление!
От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ manqga каза: Много странно а кода си стои а снимки няма Увеличете... При мен има същия проблем. Явно това е масово явление!
F Ferruccio New Member 3 Октомври 2012 #6 От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ Проверете дали са ви актуални версиите на плугина и на wp, но принципно съм чувъл че има плугини които не са съвмстими с всички теми .
От: Проблем с nexgen gallery ПОМАГАЙТЕ Проверете дали са ви актуални версиите на плугина и на wp, но принципно съм чувъл че има плугини които не са съвмстими с всички теми .