Проблем с Tag Title с Meta description

ju78

New Member
Здравейте имам проблем.. моля за съвет как да го поправя ?
Tag Title - зададен е текст а гугал е избрал първия с който стартирах сайта , но претърпя промени поне 3 пъти ( а продължава да показва парвият ми избор)
Meta description - бях го направил .. показваше се 3 дни и сега изобщо не се показва от 1 седмица...

Тук можете да видите как се показва в гуал резултатите https://drive.google.com/file/d/1zLQ6wqEz3bmTxrWSzzRtMU8FP5SI90T2/view?usp=sharing
Интернет страницата върху , която работя е https://expresteam.com/ можете да разгледате кода за всеки случай ако имам пропуск там разбира се ..
 
Да, за това си подбирай какво ще пишеш. Тук във форума някъде четох, че на един потребител беше му хвала алт тага за водещ тайтъл на индекс страницата. Защо ГА кода ти е преди тайтъла? Защо не махнеш всичко коментари и малко сбиеш кода?
 
Защо не махнеш всичко коментари и малко сбиеш кода?
Какво имаш предвид да сбия кода ?
Вече не съм сигурен възможно ли е кеша да задържа така показната информация? Или гугал просто е бавен в обхождането на страницата за да отрази промените..
 
Имаш разстояния, коментари, целия хтмл изглежда доста разхвърлян. Първото, което се прави е да се видят коментарите в зелено. При контрол и у може да видиш за какво срава въпрос. ;)
 
В момента заглавието се показва точно както е индексирано на 03.11. Явно след това си го сменил. След като се преиндексира страницата ще е окей.

Имай предвид, че Гугъл може да показва различно заглавие, ако това което си задал, не отговаря достатъчно добре на потребителската заявка или е прекалено дълго (както в случая).

Същото важи и за мета описанието - ако част от текста в страницата отговаря по добре на потребителската заявка, ще покаже него, а не това, което си задал.

Тези елементи в никакъв случай не са статични в резултатите от търсене. Но каквото зададеш като заглавие, това се взима предвид като ранкинг фактор.
 
Ето тези коментари от скриншота с червено, излишни са. Дръж кода си максимално чист. ;)
 

Прикачени файлове

  • Screenshot from 2021-11-12 09-05-36.png
    Screenshot from 2021-11-12 09-05-36.png
    131.8 KB · Преглеждания: 16
В случая коментарите в кода нямат връзка с пренаписването на заглавията. Горе-долу практиката съвпада с предоставеното от Google като информация: https://developers.google.com/search/docs/advanced/appearance/title-link
Нямат, но защо да не го направиш, като си почнал да ръчкаш сайта. Аз лично не би държал толкова излишни коментари, кой стил къде ти почва, коя библиотека е, после къде почва прайз бокса, къде свърша. Няма общо, но има общо с цялостно с чистия код.
 
Някой може ли да ми препоръча човек за оправяне подредба на кода ?
Ако искаш пусни една тема тук:


Като разбира се, може да опишеш по-детайлно какво се изисква. Според мен ще имаш по-голяма успеваемост. ;)
 
  • Like
Реакции: ju78
Ако искаш пусни една тема тук:


Като разбира се, може да опишеш по-детайлно какво се изисква. Според мен ще имаш по-голяма успеваемост. ;)
Не ми показва опция да пусна пост :) Трябва ли зелен сертификат за това ;)
 
Не ми показва опция да пусна пост :) Трябва ли зелен сертификат за това ;)
Ааа. Сега видях. Не. Нужни са над 10 поста и над 10 дни прекарани във форума, които имаш. Ние тук такава глупост не толерираме със зелени сертификати. Но държим да антиспам идеята, което и идеята да пазим пазара чист. :)
 
  • Like
Реакции: ju78

Горе