Авторът на въпросния супер плъгин явно има горе-долу същата представа като теб как се работи с options във WP. Просто не е чувал, че функцията
update_option има и трети параметър. [
Сорс код]
Плъгина e инсталиран 200 000+ пъти. Третият параметър на функцията не е задължителен, сега не ми се проследява логиката на автора на плъгина дали иска да е autoload или не, по подразбиране е autoload.
И въобще вече не знам за какво споря с теб. Натъпка темата с графики и препратки към важни за теб неща. Ако мислиш, че автора на темата ще ги прочете и ще започне да си решава проблема, просто забрави. С какво му беше полезен. Три реда можеше да му напишеш, човека каза, че не разбира.
Да ама някои автори не обичат да си почистват след деинсталация на плъгина и опциите си остават. А и WP има една особеност хука за чистене се изпълнява реално при изтриване, а не при деактивация.
Точно така е. За пореден път си прав, но какво като правиш тази констатация. Авторът на темата сигурно ще започне да чете какво значи hook, мдаа, той дори вече не си посещава темата.
Сайтът му не е сложен на сървъра. С две думи можеше да му кажеш да си го преинсталира само с нужните плъгини и тема и да си качи съдържанието, вместо да правиш дисекция на корето на Wordpress.
Сега да ти обясня за корето на Wordpress. Отдавна съм го зарязал. Това, че някой знае как работи двигателя не го прави добър шофьор. Ти си от екипа на Wordpress ли, ще правиш новата версия или правиш плъгини в Wordpress.org. Аз имам няколко сложени в Wordpress.org. Не са за хвалене, това беше отдавна и е по-скоро от пионерските ми години. После разбрах, че е по-добре да караш колата вместо да й ровиш по двигателя, защото просто има качествени сервизи за тази работа.
С две думи, знаеш много неща, но нямаш отношение към нещата, което те прави по-голям теоретик и от мен. Настройчици са хората, които разбират корето на Wordpress, но не го използват за нищо друго, нито за писане на плъгини, нито за подобряването му.
Кажи на човека да си преинсталне Wordpress-а, иначе ще си мъкне боклука от експериментите додето си плаща хоста.