Проблем

tigroto

Member
От 2-3 дена докато си цъкам из страниците в блога ми излиза това : Forbidden

You don't have permission to access / on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

И като рефрешна се оправя.

Този проблем маи се появи като добавих fcebook слайдер в блога има ли вероятност да е от него ?

Ето го и блога
 
От: Проблем

Напълно възможно е проблема ти да идва точно от някой плъгин който си инсталирал. Имал съм преди време на два пъти подобни проблеми и се оказа, че единия път е от Contact form 7 а другия беше точно някаква приставка за Фейсбук. Нямам спомен на 1005 дали ми изкарваше същото съобщение, но беше нещо подобно.
 
От: Проблем

Избягвай плъгините. Повечето неща могат да се направят и без допълнителни приставки.

Най-лесно можеш да направиш диагностика като спираш плъгините един по един и проверяваш дали е от тях.

И си прави винаги бекъп преди да инсталираш нова приставка.
 
От: Проблем

Я си сложи сеофрендли урл.

Оправи адресите и мисля, че ще се оправи, явно си чукнал някъде някоя отметка в системата и зареди това се получава така.
 
От: Проблем

Здравейте много се извинявам, надявам се да е правилния раздел рядко пиша коментари, но сега ми се налага да ползвам и аз темата понеже има удачно заглавие. Проблема ми е следния след ъпдейт на widget plugin моя wordpress blog не ме пуска с администраторския акаунт да се логна нито с някой друг.При изписването на юзъра и паролата и натискането на влизане се отваря бяла страница само, иначе всичко друго на сайта си работи в момента.
той е бубонка.ком Моля помогнете ще съм много благодарен :) няма как иначе да пускам постове. Приемам идей и съвети.
 
От: Проблем

Вариант 1: Свали отново предната версия на този плъгин. Влез си в фтп-то и изтрий файловете от папката на плъгина. Качи отново изтеглените и разархивирани вече файлове на същия плъгин с предишна версия. Може да е несъвместим, ако не си ъпдейтнал самия вп.

Вариант 2: Потърси код, който да добавиш, за да ти извежда грешките на бялата страница, след което ги коригирай ред по ред. Сега нямам време да ровя.

Вариант 3: Логни се от /wp-login.php и като те пренасочи пак е празна страница, пробвай горните неща. Търси в Г по ключови думи: wordpress blank page wp-admin
 

Горе