СЕО БГ
Well-Known Member
То това е от вечни времена, мен така редовно ми съсипваха продажби, същевременно гледам сайт без СЕО, и нищо ама гол голеничък чисто пресничък с грозен домейн, визия купена от същото място и същата платформа се продаде с 3500 лв. над мой сайт който давах барабар с мрежа към него и т.н. Такива често се продават от височества дето им се има някакво доверие или просто са по-отракани и знаят как да искат дори и да не струва реално това. Имам чувството че българина за пръст ще похарчи повече от колкото ако му дават злато или сребро на цената на пръст. ИМаше някакъв лаф "На брашното евтини, на триците скъпи".Не включваш. Тук директно се търси сметка публично и се дават куци примери и спам с идеята да се омаловажи сайта и стойността му. АЙ нека купувачите да определят дали си заслужава толкова, а не наблюдателите
И то на изплащане масово... а колата често по-евтина от телефона му/и/имама хората и 3К дават.
------------------------------------
По темата предполагам че цената е такава и вероятно ще се сваля от нея, което според мен я прави долу горе реалистична, но в случай че уебсайта има реализации ( демек продажби ) и посещаемост някаква. Ако тя липсва тогава вероятно цената е нерелевантна, а да не говорим за вложеното в него. Но доста от колегите тук не трябваше така да подхождат, това е не само в този форум а навсякъде редовен кофти "табает".
Последно редактирано: