вече няма смисъл заниманието, просто Гугъл не ги взема под внимание.
спи спокойно и се концентрирай в други неща
Изкуствения интелект на Гугъл работи с пълна сила в тази насока и сам елиминира нискокачествени, лоши линкове.
Ей на това разчитат повечето "SEO оптимизатори" Тествай го и после ни кажи резултата, сигурен съм, че ще бъдеш много доволен.Тогава да блъскам блъскам блъскам и да отчита само важните линкове..
хаха, недей ме разбира погрешно,
идеята ми е, че няма смисъл да се бориш с вече направени лоши линкове
Тогава кажете правилната насока? Защото виждам сайтове да се класират на 1 място без грам линкове ,освен ако има скрити линкове по тях незнам..
Да купувам авторитетни гуест постове ли? какво да правя?
Не генерализирай тогава. Това е като нещастните семейства - те са нещастни, но по различни причини.mobilio, просто го правя какво аз го разбирам, но това е шаманство и дали е вярно или не няма как да резберем.
Говориш за контент, но пък има сайтове които не са добавяни теми от 1 година и си седят на топ позиции и то по къси много търсени думички.On-page + Technical + Content + UI/UX са ти напълно достатъчни... линковете са като сос отгоре
Не генерализирай тогава. Това е като нещастните семейства - те са нещастни, но по различни причини.
Искам да видите един изключително фрапиращ сайт, който е на първа страница по думата "преводи" - http://prevodi-bg.bg. Познавам човекът, който го е правил, той няма никакво понятие от SEO. Ако някой даде логично обяснение защо този сайт е там, ще го почерпя.
Точно така и аз съм на този хал. Напиши "3d barcode" и ще видиш какво излиза.Говориш за контент, но пък има сайтове които не са добавяни теми от 1 година и си седят на топ позиции и то по къси много търсени думички.