Програма за договори, клиенти, плащания...

Blinky

Owner
Здравейте,

Някой да знае уеб базиран ап за вкарване на клиенти, договори към тях и платени ли са или не, който да плюе справки на дизел и по възможност да е с интерактивен интерфейс. Много ще съм благодарен. Лесен за инсталиране и поддръжка.

Мерси предварително. :)
 
Re: От: Програма за договори, клиенти, плащания...


Мерси много. Гледам, че си е платена. Ще го имам в предвид. Изглежда ми доста про...предполагам е лесно за превод. ;) Нали?

Ще дадеш ли повече инфо за системата, изглежда интересна и определено само една секция ще свърши работа тук. Не видях за договори, но предполагам има. Някакво демо с логване да се разгледа, че не открих.
 
Последно редактирано:
От: Програма за договори, клиенти, плащания...

Като напишеш в google складова програма, ще ти излезнат много решения, има и безплатни програми.
Ето няколко примера
http://www.mistral.bg/node/120
http://www.itodorov.com/products/storehouse/
http://www.bgerp.com/Bg/Funktsionalnost/
https://microinvest.net/BG/Програма-складове-магазини-Склад

Като ги разгледаш, може да си избереш според това което ти трябва. Дано правилно съм разбрал какво търсиш.
 
От: Програма за договори, клиенти, плащания...

Odoo е open source ERP. Платена е само Enterprise версията, която се различава от Community с някои допълнителни модули и включена поддръжка, но само на официалните модули. Разликите са само в модулите, ядрото е идентично.
Ако в основния пакет на Enterprise има да кажем 200 модула (20-30 Enterprise ), то за Community има сигурно над 4000, които са съвместими и с Enterprise, но от Odoo s.a. не се ангажират с поддръжка. Има една нова (на 2 години) организация - Odoo Community Association (OCA), която се опитва, успешно до сега, да систематизира Community модулите. Те винаги са били и ще бъдат безплатни - https://github.com/OCA.
Odoo е под AGPL v3 лиценз за версия 8 и по-стари и LGPL v3 лиценз за 9. Разликата при LGPL v3 е, че се появиха и платени модули. За версия 8 имаме българско счетоводство, пълен превод и е достатъчно изчистена от бъгове. На 9 още и е рано. Внедрители и интегратори сме. Това не задължава никой да ползва услугите ни. Сорс - https://github.com/odoo/odoo. В интернет има десетки туториали за инсталация и настройка. Разбира се има управление на договори.
Демо на 8 - https://odoo8.openerp.bg и за 9 - https://dev.openerp.bg. Данни за вход ти пращам на ЛС.
 
Мерси много за инфото. Може да се превежда на БГ например и реално фри версията може да се допълва с платени модули? Не ми е ясен модела, но това разбрах и от това, което прочетох. Получих ти личното и ще го разджиткам някои от следващите дни да видя дали ще свърши работа. То реално както казах трябва да прави записи за клиенти с всичките си полета - име на фирма, лице за контакти, тел, ЕИК и т.н., договори (номер най-вече и предмет за какъв продукт е) и дали е имало плащане по него. ;)
 
От: Re: Програма за договори, клиенти, плащания...

Превода е организиран по модули. Например /opt/erp8/odoo/addons/account/i18n/bg.po. Възможен е и пълен експорт за цялата система в общ bg.csv или bg.po. Това важи за всякакъв език, може да се ползват паралелно десетки езици, като в настройките на всеки контрагент/контакт се задава езика на интерфейса и генерираните документи. Има чудесни модули за контекстно превеждане на термини в движение, освен вградения за глобален превод с търсене на термин.
Модела е отворен код и това е основната версия. Enterprise е надстройка, за която разработчика Odoo s.a се ангажира с поддръжка срещу заплащане. Платени community модули могат да се инсталират на основната версия, но едва ли е нужно при наличието на хиляди неплатени. Поне аз не съм имал случай да не намеря community модул за конкретен казус. А ако няма, модули се пишат при нужда. Отделно много от възникналите казуси могат да се решат със средствата на самата система и не е нужно за всичко да се търси модул, като например да се промени изгледа на някоя справка, фактура, поръчка или оферта или да се добавят нови изгледи, нови полета и т.н. В това отнощение е достатъчно гъвкава.
 
От: Програма за договори, клиенти, плащания...

Препоръчвам ти нашата система:

bgERP

1. Open Source - GPLv3
2. Представя информацията в нишки от документи, както са постингите във този форум
3. Има богата функционалност
4. Изцяло уеб-базирана. 100% от фунциите са достъпни от смартфон.
5. Български продукт, от фирма с 15+ годишен опит в уеб бизнес софтуера. Възможна е ограничена безплатна поддръжка по имейл или платена.
6. Има значителна документация достъпна онлайн и встъпителни видеа в Youtube.
 

Горе