Fozzy
Well-Known Member
Ще се радвам да препоръчате някой task manager Имам малко специфични изисквания и колкото и да обикалям из нета, все не мога да открия каквото ми трябва.
Та, това което ми трябва е следното:
1. Много прост task manager.
2. Трябва да е декстоп приложението, като е максимално леко, защото в момента не падам под 80% на използваната RAM, а са 8 ГБ.
3. Подсещания.
4. Опция за recurring.
Как си го представям?
Задача
Дата
Повторение
Напомняне
Това е всичко, нещо съвсем елементарно. Честно, не разбирам защо всички такива програми са толкова комплексни и за да добавиш задача трябва да направиш 50 клика с мишката. Оказва се, че ако искам да си оптимизирам времето и да не пиша по бялата дъска, аз губя по няколко часа на ден, за да "планирам".
Споделете опит
Та, това което ми трябва е следното:
1. Много прост task manager.
2. Трябва да е декстоп приложението, като е максимално леко, защото в момента не падам под 80% на използваната RAM, а са 8 ГБ.
3. Подсещания.
4. Опция за recurring.
Как си го представям?
Задача
Дата
Повторение
Напомняне
Това е всичко, нещо съвсем елементарно. Честно, не разбирам защо всички такива програми са толкова комплексни и за да добавиш задача трябва да направиш 50 клика с мишката. Оказва се, че ако искам да си оптимизирам времето и да не пиша по бялата дъска, аз губя по няколко часа на ден, за да "планирам".
Споделете опит