kokernur New Member 14 Ноември 2011 #1 Някой може ли да помогне търся програма, която прави видео на скриншота.
BullBlogger New Member 14 Ноември 2011 #2 kokernur каза: Някой може ли да помогне търся програма, която прави видео на скриншота. Увеличете... Ти ме фърли в тихо недоумение. Как видео на скрийншота? Скрийншота е "снимка" на екрана ти, какво видео искаш да правиш по снимка?!
kokernur каза: Някой може ли да помогне търся програма, която прави видео на скриншота. Увеличете... Ти ме фърли в тихо недоумение. Как видео на скрийншота? Скрийншота е "снимка" на екрана ти, какво видео искаш да правиш по снимка?!
beni7574 Active Member 14 Ноември 2011 #3 От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот Пусни слайдшоу, ама много бързо и ще имаш видео!!! Беше шега!
От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот Пусни слайдшоу, ама много бързо и ще имаш видео!!! Беше шега!
biaaro Well-Known Member 14 Ноември 2011 #4 От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот Разби направо с това обяснение Предполагам че искаш да направиш видео на това, което се случва на монитора, нали? Ако е така - Free Screen Recorder
От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот Разби направо с това обяснение Предполагам че искаш да направиш видео на това, което се случва на монитора, нали? Ако е така - Free Screen Recorder
peeping4dsun Member 14 Ноември 2011 #5 От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот аз си мисля че те разбрах- имаш предвид видео скреен шот. Можеш и с CamStudio- безплатна е
От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот аз си мисля че те разбрах- имаш предвид видео скреен шот. Можеш и с CamStudio- безплатна е
AMOUN Well-Known Member 14 Ноември 2011 #6 От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот Според мен иска за уроци примерно, да снима действията на десктопа му. отваря това пише онова натиска еди кое си. и хоп клипче с урок. ?
От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот Според мен иска за уроци примерно, да снима действията на десктопа му. отваря това пише онова натиска еди кое си. и хоп клипче с урок. ?
BullBlogger New Member 14 Ноември 2011 #7 Re: От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот AMOUN каза: Според мен иска за уроци примерно, да снима действията на десктопа му. отваря това пише онова натиска еди кое си. и хоп клипче с урок. ? Увеличете... бе да ти кажа и аз в някакъв момент предположих нещо подобно, ама при това обяснение е**си уроците ще бъдат
Re: От: Програма за заснемане на клипове от скринриншот AMOUN каза: Според мен иска за уроци примерно, да снима действията на десктопа му. отваря това пише онова натиска еди кое си. и хоп клипче с урок. ? Увеличете... бе да ти кажа и аз в някакъв момент предположих нещо подобно, ама при това обяснение е**си уроците ще бъдат